Spor
  • 31.5.2015 02:49

Galatasaray ilk bomba Lukas Podolski

Devre arasında imzası yabancı kontenjanına takılan Arsenal’ın yıldız oyuncusu ile irtibatı hiç kesmeyen sarı kırmızılılar, İngiliz deviyle bonservis sorununu çözmek için sıkı bir pazarlığa oturmaya hazırlanıyor.

G.SARAY’ın hedefindeki golcü Lukas Podolski... Goran Pandev ile yollarını ayıran Galatasaray, devre arasında kavuşamadığı Alman yıldıza bu kez imzayı attırmak istiyor. Ocak ayında sarı kırmızılı kulübün yabancı kontenjanı dolu olduğu için başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın imza attıramadığı Podolski için teknik heyetten de onay çıktı. Burak ve Umut’lu forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, yıldız oyuncu ve menajeri ile iletişimi kesmedi.

KiRALIK VE MUTSUZ

SEZON ortasında Inter’e kiralanan ancak İtalya’da mutsuz olan, istediği kadar forma şansı bulamayan Podolski için Galatasaray yönetimi, Arsenal ile masaya oturacak. İtalya’da kiralık süresi biten ünlü futbolcunun İngiliz kulübü ile kontratı 2016 yılında sona erecek. Galatasaray, Podolski’nin bonservisini almak için sıkı bir pazarlığa girecek.
Sarı kırmızılı kulübün futboldan sorumlu isimleri Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın bu konuda sarı kırmızılı kulübün yeni başkanı Dursun Özbek’e çok kapsamlı bir rapor sunup bilgilendirme yaptıkları da öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:08

İLGİLİ HABERLER