Spor
  • 2.4.2024 13:47

Galatasaray’ın rüyası gerçek oluyor! Dünya yıldızı

 Trendyol Süper Lig'de futbol heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Lider Galatasaray, milli aranın sona ermesiyle birlikte 31. haftada Hatayspor ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısında mağlup olduğu rakibine karşın galibiyet almayı hedefleyen Aslan'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Yeni sezon için hazırlıklarına şimdiden başlayan sarı-kırmızılı ekip, uzun yıllardır peşinden koştuğu dünya yıldızı için kollarını sıvadı. 

Zirvedeki yerini korumak isteyen Galatasaray'da sakatlığı bulunan futbolcuların iyileşmesi de teknik heyeti sevindirdi.

Son dakika haberleri: Galatasaray’ın rüyası gerçek oluyor! Dünya yıldızı için plan hazır: Okan Buruk’un yeni sezondaki ilk prensi olacak

Bu sırada Galatasaray'da beklenmedik bir transfer gelişmesi de yaşanıyor.

Sezonu şampiyon tamamlayarak gelecek sezonun planlarını hazırlamanın peşinde olan Aslan, rüya transferin peşinde.

Galatasaray taraftarlarının da uzun süredir takımda görmenin hayalini kurduğu yıldız isim için kollar sıvandı.

Dünyanın en önemli takımlarında forma giyen ve kariyerini Barcelona'da sürdüren İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın gündeminde.

Manchester City'den ayrıldıktan sonra Barcelona'da beklediğini bulamayan Türk asıllı futbolcu, İspanyol devinden ayrılmak istiyor.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; oyuncuyu sezon başında ve devre arasında da gündemine alan Galatasaray, bir kez daha devreye girecek. 

Orta sahada yer alan problemleri çözecek oyuncu olarak İlkay Gündoğan'ı düşünen Galatasaray, yeni sezonda Alman milli futbolcu için hamlesini yapacak.

Suudi Arabistan'dan da taliplileri olan İlkay Gündoğan'ın gelecek teklifleri reddetmesi halinde Galatasaray'ın da eli güçlenecek.

Bunun için sarı-kırmızılılar, yaz transfer döneminde orta saha transferini biraz bekletip, risk alacak.

İlkay, bu sezon çıktığı 43 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 10 kez de gol pası verdi.

Güncellenme Tarihi : 2.4.2024 13:52

İLGİLİ HABERLER