Spor
  • 31.1.2012 14:50

Galatasaray Kazım'ı borsaya bildirdi

Sarı kırmızılılar yarım sezon için 900 bin ueroya Olympiakos Kulübü'ne kiraladığı Kazım izin 2 milyon euro da satış opsiyonu koydu.
Galatasaray Kulübü, Kazım'ın sezon sonuna kadar Olympiakos Kulübü'ne kiralanmasıyla ilgili görüşmelerin başlandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray tribünlerinin kendisini defalarca ıslıklamasından rahatsız olduğu bildirilen Kazım, Olympiakos'tan gelen teklifi kabul ederek, Galatasaray'dan ayrılmak istediğini kulübüne bildirdi. Bu teklifini değerlendiren sarı kırmızılı kulüp, tecrübeli futbolcunyu Olympiakos'a kiraladı.

Yunan kulübü sezon sonuna kadar Kazım'ı satış opsiyonu ile kiralayıp gerek gördüğü takdirde, bonservisiyle birlikte alabilecek. Geçen yıl devre arasında Fenerbahçe'den Galatasaray'a bedelsiz gelen Kazım için, Sarı-kırmızılı kulüp, Olympiakos'tan 2 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.

Galatasaray Kazım'ın transferi ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da (KAP) özel durum açıklaması yaptı. KAP'a yapılan açıklama şöyle, "Profesyonel Futbolcularımızdan Kazım Kazım'ın geçici transferi için Olympiakos FC ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

 

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:09

İLGİLİ HABERLER