Spor
  • 23.7.2009 09:32

GALATASARAY KRALINI GETİRİYOR

G.Saray, Keita'nın ardından bir transfer bombası daha patlatıyor. Rijkaard'ın Barcelona'daki beyni Deco, Haldun Üstünel'e 'Evet' dedi.

Sözleşmesi feshedilen Cassio Lincoln'ün yerini alacak olan Brezilya asıllı Portekizli yıldızı kulübü Chelsea gözden çıkarmıştı

ORTA SAHA ONDAN SORULACAK
Sabah'ın özel haberine göre, Galatasaray yarın Deco'ya imzayı attırıyor. Buna göre Galatasaray'ın yeni beyni Deco olacak. Teknik direktör Rijkaard'ın Barcelona'sının orta sahasında oyunu yönlendiren Deco'nun, yönetici Haldun Üstünel'e "Evet" dediği bildirildi.

Geçen sezon başında Portekiz Milli Takımı'ndaki hocası Scolari'nin isteğiyle Chelsea'ye transfer olan ve sezona iyi başlayan Deco, Maviler'in yeni teknik direktörü Ancelotti'nin yeni sezon planlarında yer almıyor.

Arda'yı en iyi performans gösterdiği sol kanatta kullanmaya karar veren Rijkaard'ın, Haldun Üstünel'e "Orta sahada oyunu iki yönlü oynayacak, teknik kapasitesi yüksek bir oyuncuya ihtiyacım var" diyerek Deco'yu önerdiği ortaya çıktı. Chelsea ile ABD'de hazırlık kampında olan Deco, Inter'e karşı 45 dakika oynadı. Portekizli yıldız için Chelsea, Barcelona'ya 10 milyon euro ödemişti.


(MİLLİYET)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER