Spor
  • 10.6.2024 10:44

Galatasaray Scott McTominay ve Wan-Bissaka için servet teklif etti

Galatasaray, Scott McTominay ve Wan-Bissaka için Manchester United'a toplam 25 milyon Euro'luk bir teklif hazırladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz yaz olduğu gibi yine önceliğini orta sahaya vermiş durumda. Sarı-Kırmızılılar'ın bu bölge için geniş transfer listesine bir yıldız isim daha eklendi.Süper Lig'de şampiyonlukla tamamladığı sezonun ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, orta saha için mutlaka yıldız bir futbolcuyu kadrosuna katmayı hedefliyor.

Süper Lig'de şampiyonlukla tamamladığı sezonun ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, orta saha için mutlaka yıldız bir futbolcuyu kadrosuna katmayı hedefliyor.

Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılılar, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Manchester United‘ın yıldızı Sofyan Amrabat için devreye girmişti.

Faslı futbolcu için temaslar tüm hızıyla devam ederken listeye yine tanıdık isim eklendi.

Şeytanlar’da forma giyen bir diğer ön libero oyuncusu Scott McTominay için girişimler başlayacak.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk’un ısrarla istediği yıldızlar için kesenin ağzını açtı.

Galatasaray’da Mancehster United'ın yıldızları Scott McTominay ve Wan Bissaka için kesenin ağzı açıldı

G.SARAY KABUL ETTİ

Manchester United ile pazarlıklara başlayan ve her iki oyuncu için toplamda 25 milyon euro ödemeyi kabul eden sarı-kırmızılıların İngiliz ekibinin karar vermesini beklediği öğrenildi.

Teknik Direktör Okan Buruk’un ısrarla istediği iki futbolcunun bir yıl kalan kontrat süreleri Cim-Bom’un elini güçlendiriyor.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2024 10:53

İLGİLİ HABERLER