Spor
  • 23.9.2021 12:37

Galatasaray taraftarı Yedlin'e isyan etti

Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılar dün akşam deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'a 3-0 mağlup oldu. Bu sezon ligde oynadığı 6 maçtan sadece ikisini kazanabilen Galatasaray, peş peşe puan kayıplarına devam ediyor. Özellikle topla çıkarken kaptırılan toplardan gol yiyen sarı kırmızılılar bu geleneği dün akşam da devam ettirdi.

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, dün akşam Kayserispor karşısında Gustavo Asssunçao, Alpaslan Öztürk, OğulcanÇağlayan gibi isimlere forma şansı verdi. Kerem Aktürkoğlu ve Morutan yedekler arasındaydı. Cicaldau ve Berkan Kutlu da İstanbul'da bırakıldı.

GALATASARAY TARAFTARI YEDLİN'İ GÖRÜNCE İSYAN ETTİ!

Geçen sezonun devre arasında Newcastle United takımından transfer edilen DeAndre Yedlin, dün de sahanın en kötü isimlerinden biriydi. Yedlin, oyunun hücum tarafında varlık gösteremedi.Devre arasına 2-0'lık sonuçla giden Galatasaray, ikinci devreye iyi başlamıştı fakat o esnada da Yedlin'in amatörce yaptırdığı penaltı geldi. DeAndre Yedlin, ikili mücadelede ellerini açınca VAR müdahalesi sonrası penaltı kararı geldi.

Galatasaray taraftarı sosyal medyada Yedlin'e ateş püskürdü. Oyuncunun çok amatör bir penaltı yaptırdığını ifade eden taraftarlar maç sonunda da büyük üzüntü yaşadı.

LİSTENİN EN DİBİNDE YER ALDI!

Dün akşam Galatasaray'da anahtar pas ve şut istatistiğinde Mostafa Mohamed ilk sırada yer aldı. 4 kez kaleyi yoklayan Mostafa Mohamed, ilk yarıda kafayla gole yaklaşmıştı.

DeAndre Yedlin, sıfır kilit pas ve sıfır şutla listenin dibinde yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 23.9.2021 12:43

İLGİLİ HABERLER