Spor
  • 14.8.2022 15:32

Galatasaray transferde durmuyor iki dünya yıldızı daha geliyor!

Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayıp kadrosuna Dries Mertens, Lucas Torreira gibi yıldızları katan Galatasaray, transfer harekatına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Vekili Erden Timur'un görüşmelere başlamak için İtalya'ya gideceği iki yıldız futbolcu belli oldu.Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayıp kadrosuna Dries Mertens, Lucas Torreira gibi yıldızları katan Galatasaray, transfer harekatına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Vekili Erden Timur'un görüşmelere başlamak için İtalya'ya gideceği iki yıldız futbolcu belli oldu.

ERDEN TİMUR İTALYA YOLCUSU

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, iki yıldız transferini daha bitirmek için İtalya'ya gidecek.Son olarak Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi iki dünya çapında yıldızı Aslan'a kazandıran Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, bu defa da Belotti ile Kaan'ı İstanbul'a getirmek üzere İtalya seferine çıkacak.

İMZA PARASIYLA BİTİRECEK

Fanatik'te yer alan habere göre; 28 yaşındaki santrfor Belotti'ye senelik 4 milyon Euro öneren Sarı-Kırmızılılar, bu kez imza parasıyla işi bitirmeyi hedefliyor.İtalyan golcüye Roma'nın da yoğun ilgisi var. Belotti'nin önceliğini ülkesinde kalmaya vermesi işleri zorlaştırıyor.

EN İYİ TEKLİF GALATASARAY'IN

Ancak Timur, İtalya'da yapacağı bire bir görüşmede bu pürüzü de aşacağına inanıyor.Galatasaray'ın bir önceki 3.5 milyon Euro'luk teklifini geri çeviren Andrea Belotti'ye en ciddi teklifi Sarı-Kırmızılılar'ın yaptığı da gelen haberler arasında.

KAAN İÇİN ZORLU PAZARLIK OLACAK

Belotti ile beraber 27 yaşındaki savunmacı Kaan Ayhan'ın da işini bitirmek isteyen Erden Timur'u, Sassuolo ile zorlu bir pazarlık bekliyor.Özellikle Türk kulüplerinin ısrarlı ilgisi sebebiyle piyasa değeri bir hayli yükselen Milli oyuncu için Sassuolo tarafı 9-10 milyon Euro'luk bir beklenti içine girmiş durumda.Erden Timur, Sassuolo cephesini 5 milyon Euro seviyesine çekebilirse, daha fazla vakit kaybetmeden operasyonu tamamlayacak.

Güncellenme Tarihi : 14.8.2022 15:34

İLGİLİ HABERLER