Spor
  • 24.1.2022 15:29

Galatasaray transferde gaza bastı!

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Sarı-kırmızılılar Cicaldau'nun penaltı golüyle öne geçerken, Bakasetas ve Visca'nın gollerine engel olamadı ve ezeli rakibine 2-1 yenildi. Son 11 maçta sadece 1 kez kazanabilen Aslan, küme düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Kötü gidişi durdurmak için harekete geçen yönetim, transferde düğmeye bastı. Listede tam 7 futbolcu var.

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 23. hafta maçında Galatasaray, sahasında lider Trabzonspor'a 2 - 1 yenildi. Üst üste 4'üncü mağlubiyetini alan sarı-kırmızılılar, 27 puanla 15'inci sırada yer alırken, düşme hattıyla arasında da sadece 3 puan kaldı. Aslan'da gözler transfere çevrildi. İşte detaylar...

Fatih Terim'in 9 maçta 1 galibiyetle devrettiği süreci 3 maçta 3 mağlubiyetle devam ettiren Domenec Torrent, takımın düzeleceğini inanıyor.14 günlük arada gelecek takviyelerle birlikte gerçekleşecek hazırlık sürecinden birçok konuyu iyileştireceğini düşünen İspanyol hoca, oyunculara güveniyor.Torrent'e çok büyük tepki olmasa da taraftar yönetime çok ciddi oranda tepki gösteriyor.

Trabzonspor maçının sonunda da başkan Burak Elmas ve yönetimi istifaya davet edilirken, Galatasaraylı idareciler çıkış yolu arıyor.

TRANSFERLERİ BU HAFTA TAMAMLAMAK İSTİYORLAR

Galatasaray, geçen sezon da sarı-kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes ile bir buçuk yıllığına anlaştı.Son prosedürlerin ardından Portekizli futbolcunun İstanbul'a gelmesi bekleniyor.Sarı-kırmızılı yönetim bir defansif orta saha ve bir kaleci takviyesi için harekete geçti.

Ross Barkley (Chelsea)

Amadou Diwara (Roma)

Nampalys Mendy (Leicester City)

Orel Mangala (Stuttgart)

Sinan Bolat (Gent)

Okan Kocuk (Giresunspor)

İnaki Pena (Barcelona B)

Güncellenme Tarihi : 24.1.2022 15:35

İLGİLİ HABERLER