Spor
  • 30.1.2023 11:55

Galatasaray transferleri bitiriyor.. Sırada Campos var

Galatasaray'ın transferinde büyük sürpriz! Yıldız golcü için Drogba devrede

Sarı-Kırmızılı futbolcular sahada şov yapıyor, yönetim de transferlerle gövde gösterisine hazırlanıyor. Sezon başında yıldız isimleri kadrosuna katarak alkışları toplayan Dursun Özbek ve ekibi devre arasında da Kaan Ayhan transferiyle dikkat çekti. Yönetim şimdi de art arda bombaları patlatmayı hedefliyor.

İŞTE GALATASARAY'IN TRANSFERDE SON DURUMU

Campos'a yeni formül

Sahada sonuçlar gelirken, yönetim de transfer için yoğun mesai harcıyor. Önceki gün Kaan Ayhan transferi için Sassuolo'yla görüşmelere başlandığını bildiren ve milli oyuncuyu İstanbul'a getiren Cim Bom'da çalışmalar hız kazandı. Sadece şampiyonluk için transferleri düşünmeyen Galatasaray Yönetimi, diğer yandan da geleceğin kadrosunu oluşturmayı hedefliyor.

Bu doğrultuda Aslan, Meksika Ligi ekiplerinden Santos Laguna forması giyen Omar Campos'u listesine eklemişti. 20 yaşındaki futbolcunun bonservisi yüksek gelince, transfer sezon sonuna kaldı. Ancak sol bekte transfer gerçekleşmezse genç oyuncu için yeniden nabız yoklanacak. Zorunlu satın alma maddesi ile Campos'un sezon sonuna kadar kiralanması gündemde yer alıyor.

Mert'te indirim bekleniyor

Ligdeki 3 yerli kuralı nedeniyle bu alanda rotasyonunu genişletmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Kaan Ayhan'dan sonra yine Sassuolo forması giyen Milli bir yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor. Sağ bek pozisyonunda forma giyen Mert Müldür için uğraş veren Aslan'dan, 5 milyon Euro bonservis bedeli istendi. Eğer bonservis ile anlaşma olmazsa bu kez kiralık formülü devreye girecek. 23 yaşındaki Mert, sadece sağ bekte değil stoper ve sol bekte de forma giyiyor.


Fofana'da kıran kırana

Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi çok istediği David Fofana, Cim Bom'un golcü listesinde üst sıralarda. Aslan'ın uzun yıllar faydalanmayı planladığı Fildişili futbolcu için vatandaşı ve Cim Bom'un eski oyuncusu Didier Drogba da bir süredir ikna turlarında.

BÜYÜK SÜRPRİZ

Sarı-Kırmızılılar, 20 yaşındaki oyuncuyu İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'dan 1.5 yıllığına kiralama ve satın alma opsiyonu ile kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray, kısa süre içerisinde şartları yeniden değerlendirip, yıldız oyuncuyu transfer etmeyi hedefliyor.

Alternatifi Mateta

Okan Buruk, kadrosunda Fofana'yı görmek istese de transferin gerçekleşmeme ihtimali doğrultusunda alternatif çözümler üretilmeye çalışılıyor. Tam bir yıl önce Alman ekibi Mainz'dan, Premier Lig takımlarından Crystal Palace'a imza atan Jean-Philippe Mateta'nın, kulüpten ayrılması bekleniyor. Bu sezon 20 maçta 3 golü bulunan Mateta'nın kontratı 2026 Haziran'da sona erecek. Fransız futbolcu için şu anda istenen bonservisin yüksek oluşu nedeniyle birçok transferde olduğu gibi kiralama formülü uygulanabilir.

Uğur'da son çare...

Sol bek konusunda Cim Bom'un listesinde ilk sırada yer alan Uğur Çiftçi için de son bir yoklama yapılacak. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu bölgeye takviye yapılmadığı sürece oyuncusunu göndermek istemiyor.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2023 11:59

İLGİLİ HABERLER