Spor
  • 8.12.2025 09:55

Galatasaray yeni golcüsünü ikna etti

Ara transfer dönemi için golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine, menajer George Gardi aracılığıyla Santiago Gimenez girdi. Meksikalı golcü Galatasaray'a gelmeye sıcak bakarken, Milan'ı ikna etmek için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunulacağı ileri sürüldü.

Ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan ve Mauro Icardi ile henüz sözleşme yenilemeyen Galatasaray'ın, forvete takviye yapacağı ileri sürüldü.

Sarı kırmızılı yönetimin rotasını İtalya'ya çevirdiği belirtilirken, menajer George Gardi'nin bu transferde kilit rol üstlendiği iddia edildi.


Sabah gazetesinde yer alan habere göre; geçen sezon Milan'dan Alvaro Morata'yı Galatasaray'a getiren Gardi, bu kez İtalyan ekibinin Meksikalı golcüsü Santiago Gimenez'i sarı kırmızılılara önerdi.

Geçtiğimiz şubat ayında 30 milyon euro bonservis bedeliyle Feyenoord'dan transfer edilen Gimenez, sakatlığı nedeniyle 1 aydır formasından uzak kalırken bu sezon Serie A'da 9 maçta forma giyse de henüz fileleri havalandıramadı.
Haberde, 2026 Dünya Kupası'nı düşünerek sezonun ikinci yarısında form tutmak isteyen 24 yaşındaki santraforun, Galatasaray'ın ilgisinden memnun olduğu ve kulüplerin anlaşması halinde transfere sıcak baktığı ileri sürüldü.

Sarı kırmızılıların Gimenez transferi için Milan'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 8.12.2025 10:10

İLGİLİ HABERLER