Spor
  • 24.2.2023 11:16

Galatasaray yıldıza doymuyor! Büyük sürpriz

Galatasaray'ın adı yine bir yıldız futbolcuyla anılıyor... Sezon başında dünyaca ünlü yıldızlara Sarı Kırmızılı formayı giydiren, devre arasında İtalyan futbolunun son yeteneklerinden Zaniolo’yu kadrosuna katan Cim Bom, Angel Di Maria'nın ardından flaş bir ismi daha gündemine aldı. Sarı Kırmızılılar'ın Fransız devinde süre almakta zorlanan 25 yaşındaki Portekizli orta saha ile görüştüğü iddia edildi.

Sezon başında kadrosunu Icardi, Mertens, Torreira ve Oliveira gibi yıldızlarla güçlendiren, ara transferde ise İtalyan futbolunun son yeteneklerinden Zaniolo’yu kadrosuna katan Cim Bom’un durmaya niyeti yok. Juventus’la sözleşmesi bitecek bitecek olan Di Maria ile masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, bir yandan Roma’da sıkıntılı günler geçiren Dybala’nın durumunu gözlerken, diğer taraftan flaş bir ismi daha gündemine gündemine aldı. İşte Galatasaray'daki son dakika gelişmeleri...

DI MARIA SEZON SONUNDA

Erden Timur'un deprem felaketinden önce Torino'da yemek yediği Angel Di Maria, Juventus'la anlaşamaması halinde Galatasaray'ın teklifini kabul edeceğine dair söz vermişti. Arjantinli yıldız, İtalyan kulübünden beklediği kontrat uzatma teklifini alamadı. Juve'de ciddi sorunlar yaşandığını söyleyen Di Maria, Avrupa'da kalmak istediğini, ancak geleceğinin belirsiz olduğunu dile getirmişti. 35 yaşındaki solak yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı Kırmızılılar,Di Maria'yı yaz döneminde bonservis bedeli olmadan kadrosuna katmayı hedefliyor.

TÜM GÖZLER DYBALA'DA

Cim Bom'un transferde asıl patlatmak istediği büyük bomba olan Paulo Dybala'nın İtalya'daki usülsüzlük soruşturması devam ediyor. Eski kulübü Juventus'tan el altından para aldığı gerekçesiyle 1 aylık men cezasıyla karşı karşıya olan 29 yaşındaki futbolcu, Roma'dan ayrılmaya kesin olarak karar verirse, Galatasaray vakit kaybetmeden işi bitirmeye çalışacak.

12 MİLYON EURO'YA SERBEST KALIR

Sözleşmesinde 12 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Dybala,"stres kırığı"teşhisiyle, Roma'nın son lig maçında forma giymemişti. Torino savcılarının Dybala hakkındaki soruşturması bir süre daha devam edecek.

RENATO SANCHEZ SÜRPRİZİ!

Ara transfer döneminin uzamasıyla birlikte listesindeki yıldızlarla görüşmelere devam eden Galatasaray'ın, sürpriz bir ismi daha gündemine aldığı ileri sürüldü. Fransız gazetelerinde yer alan haberlere göre Cim Bom, Mauro Icardi'den sonra PSG'nin bir başka starıyla daha temas halinde. Sarı Kırmızılılar'ın, Fransız devinde süre almakta zorlanan 25 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches'le görüşmelere başladığı iddia edildi. Galatasaray'ın, Sanches'i bonservisiyle birlikte istediği, PSG'nin yüksek bir ücret talebinde bulunması halinde satın alma opsiyonlu kiralama formülünün devreye alınacağı belirtildi.

AYRILMA İHTİMALİ VAR

Renato Sanches sezon başında 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lille'den PSG'ye transfer olmuştu.Daha önce Bayern Münih ve Benfica gibi Avrupa devlerinin de formasını giyen genç yıldız, sezonun geride kalan bölümünde sadece 417 dakika forma şansı bulabildi. Fransız kaynaklara göre Sanches'in Galatasaray'a transfer ihtimali yüksek. Ancak sezon içerisinde birkaç farklı sakatlık yaşayan Portekizli futbolcu için detaylı bir sağlık raporu isteneceği de haberin detayları arasında yer alıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 24.2.2023 11:20

İLGİLİ HABERLER