Spor
  • 18.6.2021 11:30

Galatasaray'a Mostafa Mohamed piyangosu

Galatasaray'da Mostafa Mohamed için flaş iddia!

Galatasaray'ın 4 milyon Dolar ödemesi halinde bonservisini alacağı Mostafa Mohamed hakkında, eski kulübü Zamalek'ten ilginç iddialar ortaya atıldı. Genç golcünün, Mısır kulübüyle yaptığı sözleşmenin geçersiz olduğu ileri sürülüyor.

Mısır kulübü Zamalek'in eski yöneticisi ve eski teknik direktörünün Mostafa Mohamed konusunda üst üste yaptığı açıklamalar, Galatasaray cephesinde kafa karıştırıyor... Sarı-Kırmızılılar, geçen sezonun devre arasında 23 yaşındaki forveti 1.5yıllığına kiralamış, aynı zamanda 2021 yılı sonuna kadar geçerli olmak üzere, 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu da sözleşmeye koydurmuştu. Yeni yönetimin bu opsiyonu kullanması bekleniyor. Ancak Mısır cephesinden gelen iddialara göre, Galatasaray'ın bu parayı ödemesine gerek kalmayabilir.

'Galatasaray belgeyi öğrenirse...'

Zamalek'in eski hocası Mido, Mohamed'in Galatasaray'a gitmeden önce kulübüyle 2 yıllık yeni kontrat imzaladığını hatırlatarak,"Zamalek İcra Komitesi'nin eski üyelerinden İbrahim Abdullah, komite başkanı Abdeel Aziz'in tavsiyesi üzerine sözleşmeyi aldı ve evine götürdü. Ashraf Sobi'nin bu olaydan sorumlu kişiye dair soruşturma açmasını talep ediyorum. Mostafa Mohamed'in sözleşmesini İbrahim Abdullah aldı ve evine götürdü. Aynı zamanda kayıp süsü veriyor. Bu nedenle sözleşme belgelenemeyecek. Galatasaray sözleşmede neler olduğunu bilirse, oyuncunun kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından transfer bonservissiz gerçekleşecek" dedi.

'O imza artık geçersiz bir belge'

Konunun muhatabı olan eski yönetici İbrahim Abdullah, sözleşmede bir sorun olduğunu kabul ederken,"Mostafa Mohamed, Zamalek ile sözleşme uzattı, ancak boş mukaveleye imza attı. Yeni sözleşme sonrası alacağı yıllık ücrete dair onunla anlaşamamıştık. Alacağı miktarı artırmak istedi. Biz de eski maaşını kendisine teklif ettik. Galatasaray'a gitmeden önce boş mukaveleye imza attı ve öyle gitti. Resmiliği yok. Mohamed'in Mısır'a yapacağı ilk ziyarette sözleşmenin belgelenmesi bekleniyor. Ancak sözleşmenin taahhüt süresi doldu ve şu anda o imza geçersiz bir belge" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 18.6.2021 11:32

İLGİLİ HABERLER