
Galatasaray'da 3 isim yolcu
Süper Lig'de geride kalan 26 haftada topladığı 50 puanla 3. sırada bulunan Galatasaray'da, corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle Süper Lig'e verilen arada gelecek sezonun kadro planlamasına ağırlık verildi. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda gidecek ve kalacak isimleri belirleyen yönetim 3 oyuncunun biletini kesti.
Sarı-kırmızılılar, corona virüsü nedeniyle Süper Lig'e verilen arada gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı.
Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalara devam ediyor ve transferde ince eleyip sık dokuyor.
Takıma katılacak isimler üzerinde yoğun çalışma devam ederken, bir yandan da mevcut oyuncularla ilgili kararlar alınmaya başlandı.
Yeni bir yapılanmaya girmeye hazırlanan Galatasaray'da birçok isimle yolların ayrılması gündemde ve bu planlar doğrultusunda takımdan gidecek ilk isim belli oldu.
Yaz transfer sezonunda gözle görülür bir değişiklik yaşamaya hazır olan sarı-kırmızılılar için İtalyan basınından önemli bir haber okuyuculara aktarıldı.
ANDONE İNGİLTERE'YE DÖNÜYOR
Fotomaç'ın Tuttomercatoweb'e dayandırdığı habere göre Andone ile yollar ayrılıyor. Sarı-kırmzıılı takım, 1 yıllık serüvenin ardında Andone'yi Brighton'a geri gönderiyor.
Golcü futbolcu, sağ dizinde ağır bir sakatlık yaşadı. Haberde sakatalık nedeniyle Andone'nin sarı kırmızılılarda kendini ispatlayamadığının altı çizildi.
BABEL VE DIAGNE DE YOLCU
Galatasaray'da Florin Andone haricinde Ryan Babel ve Mbaye Diagne ile de yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Bu isimlerle yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'da o bölgede oynayacak Adem Büyük ve Radamel Falcao kalacak ve bu sebeple golcü arayışı da hız kazanacak.
İşte Galatasaray'ın santrfor adayları...
Mario Mandzukic
Luis Javier Suarez Charris
Diego Costa
Hulk
Batshuayi
Güncellenme Tarihi : 4.5.2020 01:09