Spor
  • 30.1.2024 13:21

Galatasaray'da anlaşma tamam! Cumaya kadar İstanbul'da...

Cim Bom sağ bek transferi doğrultusunda iki isim için temaslarını sıklaştırdı. Bir yıldızla anlaşıldı, kulübüyle pazarlıklar devam ediyor. Diğer yıldız için de görüşmeler hız kazandı. Hedef iki isimden birini cumaya kadar İstanbul'a getirmek.

Transferde sona yaklaşıldı

Sacha Boey’yi 30+5 milyon Euro’ya Bayern Münih’e satan Galatasaray’da, sıra sağ bekte ortaya çıkan boşluğu doldurmaya geldi. Bayern’le görüşmeler başladığı andan itibaren kolları sıvayan Sarı-Kırmızılı kulüp transferde sona yaklaştı.

ASSİGNON İLE ANLAŞMA TAMAM, SIRA KULÜBÜNDE

Aslan'ın önceliği Lorenz Assignon. 23 yaşındaki Fransız futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen Galatasaray, şimdi de oyuncunun kulübü Rennes’i ikna etmeye çalışıyor. Aynı zamanda Boey’nin eski takım arkadaşı olan Assignon için 5 milyon Euro bonservis bedeli gözden çıkarılmış durumda.

Teklif güncellenirse...

Ancak Fransız kulübü şimdilik bu teklifi kabul etmedi. Buna karşın Sarı-Kırmızılılar transferden umutlu. Bonservis teklifinin biraz daha yükseltilmesi ve ödeme planının güncellenmesi halinde tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2024 13:25

İLGİLİ HABERLER