KAYNAK : Haber Vitrini
İSTANBUL - Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın bugünkü çalışmasında Elvir Baliç yeniden sakatlandı.
Sakatlığı nedeniyle takımının son maçlarında forma giyemeyen Baliç, bu akşam yapılan idmanın çift kale maç bölümünde girdiği ikili mücadele sonrası, zeminin ıslak olmasının da etkisiyle ayağı kayarak, saha kenarında bulunan tribün basamağına sol dizini çarptı.
Oldukça acı çektiği gözlenen sarı-kırmızılı futbolcu, daha sonra kulüp sağlık görevlilerinin yardımıyla soyunma odasına gidebildi. Baliç'in durumunun yarın netlik kazanacağı, ancak sakatlığının ciddi olmasından endişe duyulduğu öğrenildi.
Galatasaray, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, bu akşam yaptığı tek idmanla sürdürdü. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaya sakatlığı bulunan Ergün katılmazken, Ayhan, Almaguer, Christian ve Batista ise takımdan ayrı koşu yaptı.
Sarı-kırmızılı takımda Ayhan ve Batista'nın ardından, Ergün'ün de Gaziantepspor maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:53