Spor
  • 23.5.2024 13:46

Galatasaray'da Erden Timur'un yerine Fatih Terim gelsin kulisi

Dostu önerdi, Dursun Özbek kabul etti! Fatih Terim, Galatasaray'a dönüyor
Dursun Özbek Galatasaray Başkanlığına yine talip oldu. Yönetim listesi beklentileri karşılamadı. Abdürrahim Albayrak yeterli desteği vermedi, Erden Timur ikna olmadı derken Fatih Terim önerisi gündeme geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yapılacak seçimde başkanlık koltuğuna yeniden otursa bile oldukça zorlu bir sürecin içinde kendisini bulacak... çünkü oluşturduğu yönetim kurulu listesi zayıf. Bunu kendisi de kabul ediyor. Açığı Sportif AŞ ile kapatmayı düşünüyor.

Ancak ne hali hazırda CEO Erden Timur göreve devam etmeyi düşünüyor. Ne de listesinde olması beklenen ancak kendisine sırtını dönen Abdürrahim Albayrak'ın orada olması beklenmiyor.

Özbek'in futbolun sorumluluğunu daha önceki dönemde olduğu gibi kardeşi Mehmet Özbek'e bırakacağı konuşulsa da Sportif AŞ CEO'luğu için sürpriz dedikodular dolaşmaya başladı.

IŞIN ÇELEBİ SÜRPRİZİ

Bir iddiaya göre Özbek'in Sportif AŞ için düşündüğü isim Işın Çelebi. Camianın saygısını kazanan daha önce başkan adayı olması için teklif yapılan eski devlet adamı.

FATİH TERİM İDDİASI

Oğlu Ali Yüce'yi yönetime sokan camianın önde gelen isimlerinden Ahmet Yüce'nin önerisi ise Fatih Terim. Özbek'in yeni kurduğu yönetime oğluyla içeriden kendisi de dışarıdan destek sözü veren Ahmet Yüce, Terim'i Sportif AŞ'nin başına geçmesi için Özbek'e önerdi.

Türkiye'deki futbolun yapısını en iyi bilen isim olan Terim'in özellikle Aziz Yıldırım'ın gelmesi durumunda oluşacak ortamda kendisine destek vereceğini savundu.

ÖZBEK'İN TERCİHİ TİMUR

Özbek her ne kadar Florya konusunda anlaşamasa da Erden Timur'un CEO'luğa devam etmesini istiyor. Ancak Terim'in futbol dışındaki inşaat işlerine dahil olmayacağı için Sportif AŞ içinde yer almasına da kulaklarını tıkamıyor.

Güncellenme Tarihi : 23.5.2024 13:48

İLGİLİ HABERLER