İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de 39 puanla, lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde bulunan Galatasaray, yarın Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada mutlak 3 puanı hedefliyor.
Denizli Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada, ligin dibine adeta demir atan Denizlispor'u yenerek yoluna firesiz devam etmek isteyen Galatasaray'da, yeni transfer Giovani Dos Santos'un da kadroda yer alması bekleniyor.
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Mehmet ile Hakan'ın bugün yapılan antrenmana da katılmadıkları bildirildi.
Galatasaray-Denizlispor maçını hakem Halis Özkahya yönetecek.
GALATASARAY'DA HEDEF 3 PUAN

Hızlı Özet
“Turkcell Süper Lig'de 39 puanla, lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde bulunan Galatasaray, yarın Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada mutlak 3 puanı hedefliyor.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hacıosmanoğlu Yabancı hakem için FIFA ve UEFA ile masaya oturacak!
Merkez Hakem Kurulu skandalının ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun, lig maçlarında yabancı hakem görevlendirilmesi konusunda FIFA ve UEFA ile temas...

Futbolda yeni operasyon spor yorumcularına
Futbolda bahis soruşturmasının yeni bir operasyona dönüşebileceği iddiası gündemde. Soruşturmanın futbolcular ve kulüp yöneticileriyle sınırlı kalmayabileceği belirtilirken, “spor yorumcuları ve yakınları da incelenmeli” çıkışı dikkat çekti..
Fenerbahçe'nin Brahim Diaz planı: Cazip teklifin detayları ortaya çıktı
Fenerbahçe'nin, Real Madrid forması giyen Brahim Díaz'ı ocak ayında kadrosuna katmak için girişimde bulunabileceği öne sürüldü.

Victor Osimhen'den Galatasaray'a müjde
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek Galatasaray, mücadelenin hazırlıklarına devam etti. Sakatlığını atlatan Victor Osimhen, takımla birlikte çalıştı.