GALATASARAY'DA HEDEF 3 PUAN
İSTANBUL - Ön elemeyi geçerek 10. kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanarak büyük sevinç yaşayan Galatasaraylı futbolcular, yarın Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor karşısında 3 puanı hedefliyor.Ligde geçen hafta Vestel Manisaspor ile 2-2 berabere kalarak, 2 puan yitiren sarı-kırmızılılar, bu hafta Gaziantepspor'u kendi saha ve seyircisi önünde yenerek, 3 puan almak istiyor.
Galatasaray'da tedavileri süren İliç ve Orhan'ın yarınki maçta oynayıp, oynamayacağının maç saatinde belli olacağı bildirildi. Sakatlığı bulunan Necati ise Gaziantepspor maçında oynamayacak.
Sarı-kırmızılılar bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacakları idmanın ardından kampa girecek.
Galatasaray'ın yarın Gaziantepspor maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Mondragon, Cihan, Tomas, Song, Ergün, Sabri, Ayhan, Okan, Hasan Şaş (Arda), Hakan, İliç (Özgürcan)
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak Galatasaray-Gaziantepspor maçını hakem İsmet Arzuman yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:53