Spor
  • 19.4.2024 17:34

Galatasaray'da imza şovu.. Beş imza birden

Galatasaray'da 5 yıldızla sözleşme uzatıldı! Muslera müjdeyi verdi: Futbolu bıraktıktan sonra...
19 Nisan 2024, Cuma 16:59 Güncelleme Tarihi: 19.04.2024 16:59
Galatasaray mevcut kadrosunda bulunan bazı oyuncularla sözleşme görüşmeleri yürütüyordu. Sarı-Kırmızılı takım bu oyuncularla resmi sözleşme imzaladı. İşte gerçekleştirilen imza töreninde yapılan açıklamalar...

Galatasaray'da Fernando Muslera, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzalandı. İmza töreninde Başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve futbolcular açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek'in Abdülkerim Bardakcı ile ilgili Fenerbahçe'ye gönderme yaptığı imza töreninde Muslera'nın konuşmasını yaptığı sırada gözlerinin dolması da dikkat çekti.

 

Galatasaray'da Fernando Muslera, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzalandı. RAMS Park'ta düzenlenen imza töreninde başkan Dursun Özbek ve Erden Timur da katıldı. Özbek, Timur ve futbolcuların açıklamaları şu şekilde:

DURSUN ÖZBEK: MUSLERA 'SEN NE DİYORSAN ÖYLEDİR' DEDİ

Muslera, sadece sahada gösterdiği performansla değil, efendiliğiyle de tüm spor severlerin gönlünde taht kurmuş birisidir. Muslera 13 senedir sarı-kırmızılı forma için ter akıtmış, bir gün bile mücadeleden kaçmamış, takımımızın en önemli liderlerinden biridir. Bir yabancı değil, bizden biri. Kendisiyle sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. İkiletmedi "Sen ne diyorsan, öyledir" dedi. İlerleyen süreçte camiamızın içinde devam etmesini planlıyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum.

Güncellenme Tarihi : 19.4.2024 18:07

İLGİLİ HABERLER