Spor
  • 20.12.2022 12:27

Galatasaray'da sürpriz ayrılık!

Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sürpriz bir isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Gerçekleştirilecek operasyonda ayrılan yıldızın yerine gelecek isim de belirlenmiş durumda.

Midtsjtö gidiyor, Boomen geliyor

Galatasaray'ın orta sahada yapacağı operasyonun detayları netleşiyor... Sarı-Kırmızılılar, sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan ve Hollanda takımlarından transfer teklifi alan Midtsjö'yü bonservisiyle birlikte göndererek Toulouse'un kaptanı Van den Boomen'i ocak ayında renklerine bağlamanın planlarını yapıyor.

Ara transfer döneminde takıma çok sayıda takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'ın, orta sahada gerçekleştireceği operasyonun detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sarı- Kırmızılılar, ilk olarak FANATİK'in duyurduğu ve bir süredir takip ettikleri Toulouse'un orta saha oyuncusu Branco van den Boomen'i çok beğendi. Teknik direktör Okan Buruk'un tam not verdiği 27 yaşındaki futbolcunun transferi için yaz dönemini beklemek istemeyen Galatasaray, ocak ayında işi bitirmenin hesapları içinde. Toulouse'ta kaptanlık pazubandı takan ve son hazırlık maçında Cim Bom'a karşı da forma giyip, başarılı bir performans ortaya koyan Hollandalı futbolcunun mukavelesi bu sezon sonunda bitiyor.

Transfere yeşil ışık

Boomen'le yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde yine FANATİK aracılığıyla gönderdiği mesajda, Galatasaray'a transferine yeşil ışık yakmıştı. Oyuncunun savaşçı kimliği, karakteri, hırsı ve güçlü fiziği Aslan'ın iştahını kabartmış durumda. Ancak bir yandan da takımdaki rotasyonu ve yabancı sayısını düşünen Sarı-Kırmızılılar, formülü en zayıf halkayı elden çıkarmakta buldu.

1 milyon Euro bekliyorlar

Sezon başından bu yana bekleneni veremeyen Fredrik Midtsjö, Boomen'in transferine yer açılması için gözden çıkarılan oyuncular listesine eklenmiş durumda. Birkaç Hollanda kulübünden teklif alması da Norveçli futbolcunun ayrılık sürecini hızlandıracak gibi görünüyor. Galatasaray Yönetimi, 29 yaşındaki futbolcudan 1 milyon Euro gibi bir bonservis geliri bekliyor. Bu para da yine Boomen'in transferinde kullanılacak.

Güncellenme Tarihi : 20.12.2022 12:34

İLGİLİ HABERLER