Spor
  • 30.8.2022 12:07

Galatasaray'da yıldız yağmuru!

Galatasaray'da yıldız yağmuru! Yönetim iki isim için harekete geçti...

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde Trabzonspor'a konuk olan Galatasaray, sahadan 0-0'lık skorla ayrıldı. Karşılaşma sonrası transfer sinyalleri veren sarı kırmızılı yönetim, Dries Mertens ve Lucas Torreira sonrası iki yıldızı daha kadroya katmak için çalışmalara başladı.

İLK HEDEF GOLCÜ YILDIZ

A Spor'un haberine göre; Trabzonspor derbisi sonrası atağa geçen sarı kırmızılılar bonservi Hertha Berlin'de bulunan Polonyalı forvet Krzysztof Piatek'i kadrosuna katmak istiyor. Almanya'da şu ana kadar forma şansı bulamayan ve teknik direktör Sandro Schwarz tarafından kadroya alınmayan Piatek sarı kırmızılıların radarına girdi.

Dünya Kupası'nda forma giymek isteyen 27 yaşındaki forvetin, Cimbom'un bu teklifine sıcak bakabileceği kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Almanya ve İtalya'da top koşturan Polonyalı santrfor, çıktığı 28 maçta 7 gol atıp 1 asist yaptı.

TOTTENHAM'DAN YILDIZ OYUNCU

Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün kötü performansı sonrası kanat bölgesini takviye etmek için düğmeye basan sarı-kırmızılılar gündemine dünyaca ünlü bir yıldızı aldı.

Yönetim, Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'da forma giyen Lucas Moura için girişimlere başladı. Gelen bilgilere göre Galatasaray hem 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız hem de İngiliz kulübüyle temas sağladı. Sarı-kırmızılıların 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Lucas Moura için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Bu sezon teknik direktör Antonio Conte'nin planlarında yer almayan Sambacı, Premier Lig'de 2 maçta sadece 12 dakika süre alabildi.

Güncellenme Tarihi : 30.8.2022 12:10

İLGİLİ HABERLER