Spor
  • 8.6.2023 00:21

Galatasaray'dan 127 milyon euroluk yılın transferi.. Joao Felix

Galatasaray Süper Lig’de asrın transferine imza atıyor! 127 milyonluk yıldız ateşi yaktı: Sosyal medya yangın yerine döndü…
Son dakika Galatasaray haberleri… Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, yeni sezon için transfer hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almak ve iddialı bir mücadele sergilemek isteyen sarı-kırmızılılar, bu doğrultuda transfer adımlarını atıyor. Öncelikle Mauro Icardi ve Milot Rashica gibi sezonun önemli oyuncularını kadrosunda tutmak isteyen Aslan, bir de asrın transferine imza atmanın peşinde.

Bu doğrultuda Galatasaray'ın gündemine geçtiğimiz yıllarda bonservisine tam 127 milyon Euro harcanan bir dünya yıldızı girdi. 

ASRIN TRANSFERİ İÇİN İLK ADIM

Sezonu Chelsea'de geçiren Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Felix için Galatasaray iddiası gündeme bomba gibi düştü.BolaVip'in haberine göre, Galatasaray, Joao Felix'i Atletico Madrid'den kiralamak istiyor.Bu sezonu Chelsea'de kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki hücumcu, Premier League'de çıktığı 16 maçta 4 gol attı.

SOSYAL MEDYADAN TAKİBE ALDI

Bonservisi Atletico Madrid'de olan Portekizli yıldız Joao Felix, Instagram hesabından Galatasaray'ı takip etmeye başladı.Bu hamle sonrası sosyal medyada Galatasaray taraftarı transfer için olumlu görüşlerde bulunmaya başlarken yönetimin de kısa süre içinde somut adımlar atması bekleniyor.

2019 yılında Benfica'dan Atletico Madrid'e 127 milyon euroya transfer olan Joao Felix, bu seon 50 milyon kiralama bedeliyle Chelsea'de forma giymişti.

23 yaşındaki Portekizli futbolcu İngiliz ekibinde 20 maçta forma giyerken 4 de gol attı.

DURSUN ÖZBEK'TEN AÇIKLAMA

A Spor'da gündeme dair açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, Joao Felix hakkında gelen soruya da dikkat çeken bir yanıt verdi.

Özbek, sunucu Ender Bilgin'in "Joao Felix, Galatasaray'ı takibe almış" sözlerine şöyle yanıt verdi:"Joao Felix'in Galatasaray'ı takip etmesi, Galatasaray'ın ne kadar önemli bir kulüp olduğunu gösteriyor."

Güncellenme Tarihi : 8.6.2023 01:56

İLGİLİ HABERLER