Spor
  • 11.6.2021 10:33

Galatasaray'dan 1'i iç, 2'si dış transfer...

Geride kalan sezon 400 bin Euro’ya oynayan 30 yaşındaki Ömer Bayram'ın maaşı Türk Lirası’na çevrilirken, 6 milyon TL’ye yükseltildi. G.Saray, kulüpleri ile sözleşmeleri sona eren Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’nın transferlerini de KAP’a bildirecek.

Galatasaray’da tüm camia, 19 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimine kilitlenirken kulüpte transfer konusunda ilk adım atıldı ve 1’i iç transferde olmak üzere 3 futbolcu ile anlaşma sağlandı.

Sarı kırmızılılarda sözleşmesi biten 12 futbolcunun arasında yer alan Ömer Bayram, 3 yıl daha Galatasaray formasını giymeye devam edecek. Geçtiğimiz sezon yıllık 400 bin Euro’ya oynayan 30 yaşındaki futbolcuya yüzde 50’ye yakın zam uygulandı. Ömer’in sözleşme şartları TL’ye çevrilirken her sezon başına 6 milyon TL karşılığında anlaşma sağlandı.

Yönetim tecrübeli sol bek ile kontratı imzalayıp Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirimi yapacak. 3 sezondur sarı kırmızılı formayı giyen Ömer G.Saray’da 97 kez sahaya çıkarken 2 gol attı, 20 de asist yaptı.

BUGÜN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Galatasaray bugün ayrıca daha önce anlaşmaya vardığı 2 oyuncusunun da transferini resmen açıklayacak. Sarı kırmızılılar kulüpleri ile sözleşmeleri sona eren Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’nın transferlerini KAP’a bildirerek iki futbolcu ile de kontrat imzalanacak.

Güncellenme Tarihi : 11.6.2021 10:34

İLGİLİ HABERLER