Spor
  • 13.1.2016 17:21

Galatasaray'dan Acun'a tepki, Yıldırım'a teşekkür

Galatasaray Lisesi'ndeki toplantıda söz alan Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Sami Çölgeçen (altta), Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de düzenlenen 4 Büyükler Turnuvası'ndaki kulüp logolarının Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın müdahalesi sonrasında kaldırıldığını ifade ederek şunları söyledi:


"Acun Ilıcalı, bizim sırtımızdan para kazanıyor. Galatasaray'ın bu kadar paraya ihtiyacı varken herhangi bir ödeme yapılmıyor. Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum; müdahalesini yaptı, logoları değiştirtti. Acun bey bizim sırtımızdan para kazanamaz!"

Acun Ilıcalı'nın televizyon kanalı TV 8'de yayınlanan Salon Turnuvası'nda Galatasaray isminin kullanılması tepki çekti. Son olarak kanal yönetimi, skor tabelasından takımların logosunu kaldırarak yerine bayrak görselleri kullanmıştı.

Galatasaray Kongre Üyesi Sami Çölgeçen bu durum ile ilgili, "Acun Ilıcalı, bizim sırtımızdan para kazanıyor. Galatasaray'ın bu kadar paraya ihtiyacı varken herhangi bir ödeme yapılmıyor. Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum; müdahalesini yaptı, logoları değiştirtti. Acun bey bizim sırtımızdan para kazanamaz!" diyerek yönetimi göreve çağırdı.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile yakın ilişkisi olan Acun Ilıcalı'nın fanatik Fenerbahçeli olduğu biliniyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:43

İLGİLİ HABERLER