Spor
  • 30.11.2014 21:34

Galatasaray'dan bedavaya iki transfer

Galatasaray'ın başına getirilen Hamza Hamzaoğlu'nun Akhisar Belediyespor'dan öğrencileri olan Uğur Demirok ve Bilal Kısa'nın sezon sonu Galatasaray'a imza atacağı ifade edildi.Hamza Hamzaoğlu’nun Akhisar Belediyespor’dan eski öğrencisi olan Bilal Kısa’nın Ocak ayında Galatasaray’a transfer olacağı dedikodularına 31 yaşındaki futbolcu cevap verdi.Tecrübeli futbolcu, “Galatasaray’a transfer olacağım yönünde şu an net bir şey yok. Kulüpler anlaşırsa mutlu olurum ve seve seve Galatasaray’da forma giyerim” dedi.

Roberto Mancini’nin kendisini Galatasaray’a transfer etmek istediği yönündeki iddialara da cevap veren Bilal Kısa, “Galatasaray’ın resmi teklif yapıp yapmadığını bilmiyorum. Milli Takım’daki arkadaşlarımla konuşmuştum. Mancini devam etseydi, beni Galatasaray’a alacağını söylemiş” açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın stoper için düşündüğü isimlerden olan Uğur Demirok'un Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu aktarılırken kısa zaman içerisinde menajeriyle bir görüşme yapılacağı ve en azından Ocak ayında ön protokolün imzalanacağı ifade ediliyor.

Hamza Hamzaoğlu'nun eski öğrencilerini sarı kırmızılara gelmeleri konusunda ikna edeceği ve sezon sonunda Galatasaray'da devam etmesi halinde eski öğrencileriyle yeni sezonda birlikte çalışacağı belirtiliyor.
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:58

İLGİLİ HABERLER