Spor
  • 21.10.2022 17:41

Galatasaray'dan büyük sürpriz! Bir devir sona eriyor

Sezon başında 13 ismi transfer eden Galatasaray, devre arası için de çalışmalarını sürdürüyor. Takımdan gönderilmesi planlanan ilk ismi belirleyen ve transfer listesinin ilk sırasına İlkay Gündoğan'ı yazdığı öne sürülen sarı-kırmızılılardan, sürpriz bir hamle geldi. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Galatasaray'da bir dönem sona erebilir. İşte transfer haberinin tüm detayları...

Takımdan gönderilmesi planlanan ilk ismi belirleyen ve transfer listesinin ilk sırasına İlkay Gündoğan'ı yazdığı öne sürülen sarı-kırmızılılardan, sürpriz bir hamle geldi. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Galatasaray'da bir dönem sona erebilir. İşte transfer haberinin tüm detayları...

VAN AANHOLT GÖZDEN DÜŞTÜ

Son Kayserispor yenilgisinin ardından takımda düşünülmeyen isimleri belirlemeye başlayan Galatasaray'ın, ilk olarak Patrick van Aanholt'u göndereceği öne sürülmüştü.

İLKAY GÜNDOĞAN RÜYASI...

Son Kayserispor yenilgisinin ardından takımda düşünülmeyen isimleri belirlemeye başlayan Galatasaray'ın, ilk olarak Patrick van Aanholt'u göndereceği öne sürülmüştü.

SÜRPRİZ HAMLE

Transferde bu gelişmeler yaşanırken, İtalyan basınından Galatasaray için sürpriz bir iddia ortaya atıldı...11 sezondur sarı-kırmızılı kulübün formasını giyen ve en istikrarlı isimlerden olan Fernando Muslera, 36 yaşında olmasına rağmen kariyerinin en başarılı dönemlerinden birisini geçiriyor.

MUSLERA'NIN YERİNE VICARIO

Buna karşın Galatasaray, 2024'te bitecek sözleşmesi öncesinde Fernando Muslera'nın alternatifini arıyor ancak İtalyan basını, sarı-kırmızılıların Guglielmo Vicario ile ilgilendiğini yazdı.Calciomercato'nun özel haberine göre; Galatasaray'ın Muslera'ya uzun süredir iyi bir yedek aradığı ve Empoli forması giyen 26 yaşındaki Vicario ile ilgilendiği belirtildi.

SEZON BAŞINDA DEVLER İLGİLENDİ

İtalyan kaleciyle yaz transfer döneminde Napoli, Lazio ve Fiorentina'nın ilgilendiği ancak Empoli'nin Vicario'nun bonservisini Cagliari'den 8.5 milyon Euro'ya alarak takımda tuttuğu kaydedildi.

ÖNCE YEDEK, SONRA AS KALECİ

Galatasaray'ın önce Muslera'nın yedeği, sonrasında da birinci kaleci yapmak istediği Vicario'nun Türkiye'ye transfer olup olmayacağının netleşmediği ifade edildi.

HEDEFİ MİLLİ TAKIM

Henüz İtalya Milli Takımı'na çağrılmayan 26 yaşındaki file bekçisinin Mancini'nin gözüne girmek için daha büyük kulüpte oynamak isteyebileceği de haberde yer alan bir başka bilgi oldu.

Sezon başında 8.5 milyon Euro karşılığında Cagliari'den Empoli'ye transfer olan 26 yaşındaki eldiven 10 maçta 11 gol yedi ve 3 maçta da kalesini gole kapattı. 1.94 boyundaki Vicario'nun piyasa değeri 10 milyon Euro.

Güncellenme Tarihi : 21.10.2022 17:46

İLGİLİ HABERLER