Spor
  • 8.12.2022 16:26

Galatasaray'dan çifte transfer bombası!

Yeni sezona Okan Buruk yönetiminde başlayan Galatasaray ligde oynadığı son 3 maçı kazanarak lider Fenerbahçe ile puan farkını 2'ye indirmiş ve Dünya Kupası arasında moralli grimişti. Ara transfer sezonu yaklaşırken sarı-kırmızılı takımda da transfer hareketliliği yaşanıyor. Okan Buruk, Beşiktaş'ın eski yıldızını istedi. İşte son dakika haberinin detayları...Süper Lig'de son 3 maçını kazanarak lider Fenerbahçe ile puan farkını 2'ye indiren Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor.

Ara transfer döneminde kadrosuna birçok yıldızı katan sarı-kırmızılı takım adından söz ettirmişti. Ara transfer döneminde de takıma yeni isimler katmayı planlayan Cimbom'da gidecek oyuncular da netleşmeye başladı.Bu sezon beklentilerin altında kalan Patrick Van Aanholt gözden çıkarıldı ve oyuncu satışa çıkarılacak. Diğer yandan Sacha Boey'e ciddi bir teklif gelmesi halinde oyuncunun satışına onay verilecek.

OKAN BURUK RIDVAN YILMAZ'I İSTEDİ

Bu sezon sol bek oyuncularından istediği performansı göremeyen teknik direktör Okan Buruk, yönetimden transfer istedi. Sarı kırmızılı takım, savunma beklerini yerlilere emanet etmek için harekete geçiyor.Beşiktaş'ın eski yıldızı Rıdvan Yılmaz'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Rangers'la görüşen Galatasaray, yüksek teklifler alan Sacha Boey'nin yerine de Mert Müldür'ü kadrosuna katmayı planlıyor.

RIDVAN YILMAZ TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Fanatik'te yer alan bir habere göre Rıdvan Yılmaz, menajeri vasıtasıyla gönderdiği haberde, Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığını ifade etti. Rıdvan'ın daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma gitmek istiyor.

SACHA BOEY'İN ALTERNATİFİ YERİNE MERT MÜLDÜR

Sacha Boey'e gelen ciddi teklifleri düşünen Galatasaray, oyuncuyu satmak ve Mert Müldür'ü de bonservisiyle kadrosuna katma planları yapıyor. 23 yaşındaki Mert Müldür'ün bonservisinin alınması için Sassuolo ile görüşmeler sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 8.12.2022 16:29

İLGİLİ HABERLER