Spor
  • 17.8.2022 21:14

Galatasaray'dan çifte yıldız

Galatasaray'dan yılın bombası! Süper Lig'in iki eski yıldızı geliyor...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan sarı kırmızılılar, Okan Buruk'un yakından ilgilendiği iki isimi renklerine bağlamaya çok yakın. İşte son dakika Galatasaray transfer haberinin tüm detayları...

Son olarak Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan sarı kırmızılılar, Okan Buruk'un yakından ilgilendiği iki isimi renklerine bağlamaya çok yakın.

İLK YILDIZ ANTHONY NWAKAEME

Bunlardan biri, Trabzonspor 'dan ayrıldığı andan itibaren Galatasaray'a önerilen, fakat ilk etapta sıcak bakılmayan Anthony Nwakaeme.

Yüksek maaş talebinde artık ısrarcı olmadığı belirtilen Nijeryalı hücumcuyla bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray Yönetimi, işi bir anda bitirme noktasına getirdi.

Cim Bom'un her an Nwakaeme transferini açıklayabileceği belirtiliyor. Ancak yıldız yağmuru, bununla da sınırlı kalmayacak.

ÖNCELİĞİ AVRUPA

Hedefteki ikinci isim ise Cengiz Ünder. Bonservisi Marsilya'da bulunan milli yıldızımız, takımın başına Tudor'un geçmesinin ardından gözden çıkarıldı.

Hırvat hocanın oyun sistemine uymadığı gerekçesiyle satış listesine konulan 25 yaşındaki oyuncuya Galatasaray talip oldu.

SATIN ALMA OPSİYONUYLA

Sarı-Kırmızılılar, Cengiz'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamaya çalışıyor.

Cengiz'in önceliği Avrupa'da kalmak. Bu nedenle Avrupa kulüplerinden gelecek tekliflere ağırlık vermeyi düşünen Cengiz Ünder, Galatasaray'ın ilgisine karşı ise kayıtsız değil.

OKAN HOCA ARAYACAK

Cengiz Ünder'le, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un bir görüntülü telefon konuşması yapacağı öğrenildi.

Okan hocanın bu görüşmede Cengiz'i Galatasaray'a gelmeye ikna etmeye çalışacağı belirtildi. Nwakaeme ve Cengiz Ünder ikilisinin birden Galatasaray kadrosuna katılması halinde ise oyun düzeni ve ilk 11 fazlasıyla değişecek gibi görünüyor. İlk iki haftada Kerem-Yunus ikilisinden beklediği verimi alamayan Sarı-Kırmızılılar, kanatları Nwakaeme-Cengiz ikilisine emanet edebilir.

Güncellenme Tarihi : 17.8.2022 21:16

İLGİLİ HABERLER