Spor
  • 26.11.2016 00:48

Galatasaray'dan çok sert sözler : o baykuşlar

Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, Bursaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, takım hakkındaki birçok iddiaya ağır ifadelerle yanıt verdi.

Levent Nazifoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Şimdi, bunları yazanların utanması olmadıktan sonra bu yalanlar devam edecek. Yapacak bir şey yok. Yok 'Ali Dürüst, Fatih Terim'le konuşmuş' falan. Bunların hepsi yalan, ispat ederim. Yalanları yazanların yüzleri kızarmıyor. Ben ne yapabilirim!

"O BAYKUŞLAR DAHA ÇOK BEKLEYECEK"
Florya'da 5 gruba bölünmüş falan diyorlar. Baykuşlar baya bekleyecek. Takımda gruplaşma olmadığının en iyi cevabını oyuncularımız sahada verdi.

Yediğimiz bariz ofsayt golü ve verilmeyen 2 penaltıya rağmen çok önemli bir galibiyet aldık. Benim maçtan sonra kamera arayacak halim yok. Galatasaray başarısız olursa her şey olabilir. Başarılı olmalıyız. Bunu her zaman söylüyoruz.

DROGBA AÇIKLAMASI...
Drogba yaşı itibariyla düşüneceğimiz bir oyuncu değil. Oldukça tempolu maçlar oynuyoruz. Herhangi bir tasarrufumuz olacağını sanmıyorum.

SEYİRCİ SAYISI HAKKINDA...
Aynı saatte basket maçı vardı. Bir de geçen kötü sonuçlar alıyorduk. Buna rağmen seyirci sayısını az bulmadım. (Fanatik)

Güncellenme Tarihi : 26.11.2016 00:16

İLGİLİ HABERLER