Spor
  • 20.8.2018 01:03

Galatasaray'dan flaş transfer! Terim açıkladı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim kazandıkları Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Terim Galatasaray taraftarına transfer müjdesi verdi ve Ndiaye'yi yeniden kadrolarına kattığını açıkladı.

Galatasaray'da Fatih Terim 1-0 kazandıkları Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Onyekuru'dan övgüyle bahseden Terim transferle ilgili Ndiaye müjdesi verdi.

İşte Fatih Terim'in yaptığı açıklamalar... 

İki tarafın da eksikleri vardı. Keyifli bir maç oldu. Oyunu ikiye taşımadığımız sürece tehlikeli olacaktı. İlk haftalar 3 puanlar çok önemli. İkinci golü bulsak farklı bir sonuç olurdu. Bazı oyuncularımızın değerlendirmelerini tekrardan yapacağımızdan bir kaç eksiğimiz daha var. 10 gün içinde girişimlerimiz olacak. Açıkçası bir parantez de sahamıza açmak istiyoruz. Bizim sahamızla ilgilenen arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.

Onyekuru'ya övgü dolu sözler

Henry bugün golü güzel attı. Maçı yüksek tempoda oynadı. 20'nin üzerinde sprint attı. Fizik olarak hazır gibi duruyor. Beklediğimizden daha erken hazır hale gelecek. Herkesin bayramını kutluyorum.

"Ndiaye'yi transfer ettik"

Ndiaye'nin idari şartları yerine geldiği zaman pazartesi ya da salı günü kiralık olarakGalatasaray takımına katılacak.

Güncellenme Tarihi : 20.8.2018 01:05

İLGİLİ HABERLER