Spor
  • 5.1.2016 10:55

Galatasaray'dan kimse gitmiyor

Göreve geldiği ilk günlerde, “Dalları tedavi adına sulayacağız. Ancak bundan sonuç alamazsak, budayacağız” diyerek bazı oyuncuları ile yolları ayırabileceğini işaret eden Denizli, ‘budama’işlemini sezon sonuna bıraktı.

Ara transferde Donk dışında en az 3 oyuncu takviyesi isteyen Mustafa Denizli, Galatasaray yönetimine ‘gidecek’ oyuncular konusunda herhangi bir liste vermedi.

KADRO 28 KiŞi OLACAK

Tecrübeli teknik adam idarecilere G.Saray kadrosunun 28 kişiden oluşması gerektiğinin altını çizerek, “Şu anda 25 kişilik bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Grosskreutz gidince bu rakam 24’e düşüyor. Donk dışında 3 oyuncu daha alınırsa kadro 28 kişi olacak. Şu anda kimse için gitsin diyemem. Gelecekler önce bir netleşsin” dedi. Denizli, “Takım içindeki rekabetin artması ile oyuncuların performansına bakalım ve sezon sonunda bu konuda bir liste belirleriz. Önce transferler gelsin” diyerek takım içindeki operasyonu mayıs ayı sonuna bıraktı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:53

İLGİLİ HABERLER