Spor
  • 30.1.2024 13:25

Galatasaray'dan müthiş seri!

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü Gaziantep FK mücadelesini 2-1 kazandı. 90 dakikayı üstün oynayan Aslan, bu sezon ligde Rams Park’ta oynadığı 12 karşılaşmada müthiş bir seri yakaladı.

Zaha girdi attı

Wilfried Zaha dünkü Gaziantep FK mücadelesine yedek kulübesinde başladı. Fildişili futbolcu, 46. dakikada Kerem Demirbay’ın yerine oyuna dahil oldu. Zaha, 72. dakikada da Sarı-Kırmızılılar’ın beklediği o golü kaydetti. Zaha bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 27 maçta 9 gol, 4 de asist yapma başarısına erişti. 31 yaşındaki oyuncu, attığı 9 golün 6’sını da Rams Park’ta kaydetti. Ayrıca Zaha, 79’da yaptığı iyi vuruşta meşin yuvarlak üst direkte patladı.

 

Galatasaraydan müthiş seri Puan kaybetmeyen tek takım

 

Puan kaybetmeyen tek takım! 

Sarı-Kırmızılılar, dün de 1-0 geriye düştüğü maçı tek kale oynayarak zaferi arzuladı. Önce 72. dakikada Zaha sahne aldı. Ardından da 89’da Barış Alper Yılmaz müthiş bir vuruşla takımını öne geçiren, taraftarına nefes aldıran golü kaydetti. Kazanılan bu zaferin ardından Cim Bom, Süper Lig’de bu sezon evinde puan kaybetmeyen tek takım oldu.

 

Galatasaraydan müthiş seri Puan kaybetmeyen tek takım

 

Son 10 lig maçını kaybetmedi

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a yenildikten sonra oynadığı 11 karşılaşmada yenilgi almadı. Ligde Sarı-Kırmızılılar; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor ve Gaziantep FK maçlarını kazanırken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı. Ligde iç sahada üst üste son 15 maçını kazandı.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2024 13:26

İLGİLİ HABERLER