Spor
  • 12.8.2022 13:39

Galatasaray'dan Süper Lig'i sallayacak transfer!

Galatasaray, transferde büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Dries Mertens ve Lucas Torreira transferleriyle Avrupa'da ses getiren sarı-kırmızılılar, daha büyük bir transfer için çalışmalarına hız verdi. Hücuma takviye yapmak isteyen ve son olarak Andrea Belotti ile temas kuran Galatasaray, PSG'nin dünyaca ünlü yıldızıyla görüşmelere başladı. Geçen sezon Galatasaray'a danışmanlık yapan PSG Sportif Direktörü Luis Campos'un takım aradığı yıldız oyuncu için sarı-kırmızılı kulüp Manchester United'la yarışıyor.

Hücum bölgesinde forvet ve kanat oyuncusu alma planı olan Galatasaray'da gündeme son olarak İtalyan Andrea Belotti gelmişti.

BELOTTI İÇİN EN CİDDİ ADAYLARDAN

Türkiye'de daha önce adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la da anılan yıldız oyuncuyu isteyen kulüpler arasında en ısrarlı ve ciddilerinden birinin Galatasaray olduğu iddia edilmişti.

NELSSON'UN YERİNE KAAN AYHAN

Stoper çalışmalarını da sürdüren sarı-kırmızılıların, Nelsson'un gitmesi halinde Kaan Ayhan için girişimlerde bulunacağı belirtilmişti.Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, çok büyük bir transfer için dünya devleriyle yarışa girdi.

ICARDI BOMBASI! GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sarı-kırmızılı kulübün talip olduğu isim, PSG'de kadroda düşünülmeyen Mauro Icardi...TyC Sports'un haberine göre; Galatasaray, bu kez de PSG'den ayrılması beklenen Arjantinli forvet Mauro Icardi için görüşmelere başladı.

TEK RAKİP MANCHESTER UNITED

Haberde yer alan bilgiye göre; Cristophe Galtier'in takım bulmasını söylediği 29 yaşındaki Arjantinli forvet için, Galatasaray'ın yanı sıra Premier Lig ekibi Manchester United'ın da devrede olduğu belirtildi.Arjantinli'nin Manchester United'a satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla transfer olmaya sıcak baktığı bildirildi.

GALATASARAY 3 KEZ GÖRÜŞTÜ

Diğer taraftan Galatasaray yönetiminin bu transfer için Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile daha önce 3 kez görüşme gerçekleştirdiği yazıldı.Eğer bu transfer gerçekleşecek olursa yine kiralama yoluyla tamamlanacak ve Paris ekibi oyuncunun yıllık ücretinin büyük kısmını üstlenecek.

GALTIER'DEN AYRILIK AÇIKLAMASI

Fransız teknik adam Icardi ile ilgili son açıklamasında; "Kulüp, onun adına en iyi çözümü bulabilmek için Icardi'yle beraber çalışıyor. Bence en iyi şey kariyerini daha uygun bir yerde yeniden başlatması olacak." dedi.29 yaşındaki forvet oyuncusu, Paris Saint-Germain'in ligdeki ilk hafta maçında kadroya alınmamıştı.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.8.2022 13:42

İLGİLİ HABERLER