Spor
  • 3.1.2023 01:23

Galatasaray'dan yılın transferi

yılın transferini Galatasaray yapıyor! Tüm dünya bu hamleyi konuşacak…

Son dakika Galatasaray haberleri… Futbolda geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, yeni sezona yeni bir teknik ekip ve yeni bir kadroyla başladı. Ligde 16. hafta sonunda liderlik koltuğunda yer alan sarı-kırmızılı ekip, hafta içinde oynanacak Ankaragücü maçını da kazanarak derbiye moralli gitmek istiyor. Bu sırada birçok transfer görüşmesi içinde de bulunan Aslan, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmanın peşinde. Yıldız oyuncuya ilk teklifini sunmaya hazırlanan sarı-kırmızılı, taraftarını büyük bir heyecan yaşatmayı istiyor. İşte son dakika haberinin detayları… Tarihinin en kötü sıralamalarından birini geçtiğimiz sezon yaşayan Galatasaray, bu sezona büyük bir değişimle başladı.

İlk olarak Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesiyle birlikte göreve gelen Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekibi şampiyonluk hedefi için inandırmayı başardı.

Yaz transfer döneminde yapılan birçok yıldız oyuncuyla birlikte kenetlenen Aslan, ligin 17. haftasına lider olarak girdi.

Ankaragücü ile oynanacak maçı da kazanarak hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe derbisine lider girmek isteyen Aslan, bir yandan da transferler için çabalıyor.Devre arasında birçok oyuncusuyla yollarını ayırması beklenen Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Okan Buruk'un yönetime sunduğu liste üzerinden çalışmalarına devam eden yönetim, birçok oyuncuyla görüşme halinde.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONU DI MARIA

Sezon başında kadrosuna yıldız isimleri katan Galatasaray, devre arasında da kadrosunu güçlendirip şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira ve Sergio Oliveira gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Galatasaray'da hedef Arjantinli yıldız Angel Di Maria.

Vergi kaçırma suçlamaları sonrası Başkan Andrea Agnelli ve yönetimin istifa ettiği İtalyan ekibi Juventus, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 34 yaşındaki Arjantinli futbolcudan yeni kontratında maaş indirimine gitmesini istedi.

Bu teklifi kabul etmeyen Di Maria için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi.Galatasaray, Di Maria'nın şampiyonluk yarışında takıma hem sahada hem de Florya'ya tecrübe katacağına inanıyor.

Katar'daki Dünya Kupası'nda Arjantin'le şampiyonluğa ulaşan Di Maria, Fransa ile oynanan final maçında 1 gol ve 1 asistle yıldızlaşmıştı.34 yaşındaki kanat oyuncusu, 2021'deki Copa America zaferinde de Arjantin'e şampiyonluk getiren golü atmıştı. (Habertürk)

Güncellenme Tarihi : 3.1.2023 01:25

İLGİLİ HABERLER