Spor
  • 5.7.2022 13:47

Galatasaray'ın Joao Pedro transferinin perde arkası...

Spor Toto Süper Lig'de Okan Buruk önderliğinde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaraylı futbolculara teklifler gelemeye devam ediyor. Sarı kırmızılıların yıldız futbolcusunu kadrosuna katmak isteyen dev kulüp İstanbul'a geldi.Okan Buruk önderliğinde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaraylı futbolculara teklifler gelemeye devam ediyor. Sarı kırmızılıların yıldız futbolcusunu kadrosuna katmak isteyen dev kulüp İstanbul'a geldi.

BURUK'TAN HIZLI TRANSFER HAMLELERİ

Okan Buruk'un imzasından sonra Galatasaray'da transferler art arda gelmeye başladı.Transfer perdesini ilk olarak geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'yla açan sarı kırmızılılarda ikinci hamle gecikmedi.

GENÇ ALTAYLI'YA TRANSFER KANCASI

Geçtiğimiz sezon İzmir ekibi Altay forması giyen 19 yaşındaki genç futbolcu Kazımcan Karataş'ı radarına alan Aslan, oyuncuyu rakiplerine kaptırmadan imza attırmayı başardı.

SEVILLA, MARCAO İÇİN İSTANBUL'DA

Uzun süredir Marcao'nun peşinden koşan Sevilla'nın yöneticileri, transferi bitirmek için dün İstanbul'a geldi.İspanyol ekibi, Brezilyalı stoper için daha önce Aslan'a 9 milyon Euro bonservis artı 1.5 milyon Euro bonus teklif etmişti. Sevilla ile masaya oturacak Galatasaraylı kurmaylar, rakamın toplamda 14-15 milyon Euro'ya çıkarılmasını talep edecek.Pazarlıkların bu hafta içinde sonuçlanması bekleniyor. Sevilla'nın sportif direktörü Monchi de Marcao için "Farklı filtrelerimizden başarıyla geçti. Aklımızdaki profile tam uyan bir stoper" ifadesini kullandı.

PEDRO TRANSFERİNİN ARKA PLANI ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray taraftarının merakla beklediği Joao Pedro transferinin, oyuncunun istekleri nedeniyle geciktiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki golcü için Cagliari kulübü ile 5 milyon Euro bonservis bedelinde anlaştı.Ancak Aslan bir türlü Sambacı'yı istediği seviyeye çekemedi. Oyuncu yıllık 2 milyon Euro maaş artı bonuslarda direnirken sarıkırmızılı cephe 1.5 milyon Euro garanti ücrette ısrar ediyor.

Bir diğer pürüz ise yapılacak kontratın yılında… Galatasaray yönetimi, 2 yılı garanti, bir yılı da opsiyonlu olmak üzere 2+1 sezonluk sözleşme ile masada.Brezilyalı oyuncunun menajeri ise sözleşmenin 3 yıl artı opsiyon ile 3+1 olması yönünde ısrarcı. Sarı-kırmızılılar, oyuncunun şu anda 30 yaşında olması nedeniyle 4 yıllık kontrat yapmamak için ikna turlarında.

Güncellenme Tarihi : 5.7.2022 13:49

İLGİLİ HABERLER