Spor
  • 30.11.2023 13:21

Galatasaray'ın sihirbazı, Kerem

Maça 11’de başlaması bekleniyordu, sürpriz şekilde yedek kaldı. Kerem Aktürkoğlu, dev mücadelede 60’ta oyuna girdi. Milli yıldız, 71. dakikada Hakim Ziyech’in harika pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluştu, muhteşem bir şutla, müthiş geri dönüşü tamamladı. İşte tüm detaylar...

Ziyech: 'Maça bakarsanız görürsünüz!'

"Mutluyum. Bu tarz bir maçta 'maçın oyuncusu' seçildiğim için gurur duyuyorum. Bu tarz maçlarda oynamayı seviyorum. Bu tür maçlarda daha iyi oynadığımı düşünüyorum. Parken'e final maçına gidiyoruz. Elimizden geleni ve gerekeni yapıp bu gruptan çıkmamız gerekiyor. Maça bakarsanız görürsünüz, taraftarımız bizi nasıl harika destekliyor. Atmosfer müthişti. Her maçta aynı atmosfer var."

 

Galatasarayın sihirbazı sahnede Maçın kaderini değiştirdi

 

Manchester United’ı boş geçmiyor

Ancak dakikalar 72’yi gösterdiğinde sağ kanattan gelişen atakta Hakim Ziyech, müthiş bir pas yolladı. Topu alan Kerem, ceza sahasına girdi, sağ çaprazdan kaleye adeta füze gönderdi. Bu muhteşem şutta Onana bu kez çaresiz kaldı. Galatasaray’ın ‘Sihirbaz’ı, Aslantepe’de geri dönüşü tamamlayan isim oldu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde ikinci kez gol sevinci yaşayan 25 yaşındaki oyuncu, ilk maçta Old Trafford’ta da Manchester United filelerini havalandırmayı başarmıştı.

Kerem Aktürkoğlu bu sezonki 6. golünü attı

Galatasaray’ın milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Manchester United maçında kaydettiği golle bu sezonki 6. golünü attı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Galatasaray sahasında Manchester United ile mücadele ederken sarı-kırmızıların 3. golünü Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Müsabakanın 71. dakikasında sahneye çıkan Kerem ceza sahası sağ tarafından yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 3-3’e getirdi.

 

Galatasarayın sihirbazı sahnede Maçın kaderini değiştirdi

 

İngiltere’de oynanan karşılaşmada da rakip fileleri havalandıran 25 yaşındaki futbolcu, bu sezonki gol sayısını 6’ya çıkardı. Aktürkoğlu, bu gollerin 3’ünü Süper Lig’de, 2’sini UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında, 1’ini de elemelerde attı. Müsabakaya yedek başlayan Kerem Aktürkoğlu, 60. dakikada Dries Mertens’in yerine oyuna girdi.

Güncellenme Tarihi : 30.11.2023 13:23

İLGİLİ HABERLER