Spor
  • 9.2.2023 17:00

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo sahaya çıkmadan depremzedelere yardıma koştu

Galatasaray Zaniolo transferini açıklarken Muhammed Emin Özkan'ı unutmadı

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen depremler sonrasında hayatını kaybeden Galatasaray taraftarı Muhammed Emin Özkan ve diğer depremzedeler için çok üzgün olduğunu belirtti.

Galatasaray Zaniolo transferini açıklarken Muhammed Emin Özkanı unutmadı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem felaketi esnasında Galatasaray için Türkiye'ye gelen Nicolo Zaniolo sessiz sedasız sarı-kırmızılılara imza attı.

Galatasaray Zaniolo transferini açıklarken Muhammed Emin Özkanı unutmadı

KAP'A AÇIKLANDI

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel Futbolcu Nicolo Zaniolo ve kulübü A.S.Roma S.r.l.ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte, 15.000.000 EUR kesin transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir.

Galatasaray Zaniolo transferini açıklarken Muhammed Emin Özkanı unutmadı

Futbolcu ile 2022-2023 sezonundan başlayarak 4.5 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, Futbolcumuza 2022-2023 sezonu için net 900.000 EUR, diğer sezonlar için net 2.750.000 EUR sezonluk maaş ödenecektir. Ayrıca A.S. Roma S.r.l. ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır." denildi.

AYAĞININ TOZUYLA DEPREMZEDELERE YARDIM

Salı gecesi sessiz sedasız İstanbul'a getirilen Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, önceki sabah yine gözlerden uzak şekilde sağlık kontrolünden geçirildi. Nef Stadyumu'nda başlatılan afet bölgelerine yönelik yardım kampanyasına mesai harcayan sarı-kırmızılı kulüp, Zaniolo transferi ile bu anlamlı organizasyonu gölgelemek istemedi.

İtalyan oyuncu, Galatasaray yönetiminin bu kararını anlayışla karşıladı ve sosyal medya hesaplarından transferiyle ilgili paylaşımda bulunmadı. 23 yaşındaki ofansif orta saha, depremzedeler için yaptığı 400 bin TL'lik bağışla da takdir topladı.

MUHAMMED EMİN UNUTULMADI!

Galatasaray'ın İtalya Serie A ekiplerinden Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından sarı-kırmızılı kulüp aracılığıyla bir mesaj yayımladı.

Galatasaray'a transferinin gündemde olduğu günlerde Zaniolo'nun gol attığı bir videoyu kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak "Erdenn abi naptınn senn" notunu düşen 17 yaşındaki Muhammed Emin Özkan, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından hayatını kaybetti.

Muhammed Emin ve Türk halkını unutmayan Zaniolo yaptığı açıklamada, "Muhammed için çok üzüntülüyüm. Ve de tüm Türk halkı için. Destek için ben yardımımı yaptım. Hepimiz katkıda bulunanlım ve birlikte eskisinden daha güçlü olalım" ifadelerini kullandı.

Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı ekipte 17 yaşındaki Muhammed Emin Özkan'ın anısına 17 numaralı formayı giyecek.

ZANIOLO NEF STADI'NDA!

Zaniolo transferin açıklanmasının ardından NEF Stadı'nda bulunan deprem yardımları toplama alanına gitti ve Galatasaray taraftarına yardım etti.

Güncellenme Tarihi : 9.2.2023 17:05

İLGİLİ HABERLER