Spor
  • 24.1.2014 02:39

Galatasaraylı futbolculardan Aydın Yılmaz'a moral ziyareti

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ve sarı-kırmızılı futbolcular, dün Elazığspor maçında ayağı kırılan Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz’ı, hastaneye gelerek ziyaret etti.

Liv Hospital Hastenesi’ndeki ziyarete Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, sarı-kırmızılı futbolcular Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Ceyhun Gülselam, Wesley Sneijder, Umut Gündoğan, Dany ve sarı-kırmızılı eski futbolculardan Emre Aşık katıldı.

ARIBOĞAN: “SPOR DA BUNLAR VAR AMA BUNLARI AŞACAĞIZ”
Hastane ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, son zamanlarda üst üste şansızlıklar yaşadıklarını hatırlatarak, “Aydın başarılı bir ameliyat geçirdi. Hafta sonu da Bruma başarılı bir ameliyat geçirmişti. İnşallah olabilecek en kısa sürede eski formlarıyla, eskisinden de iyi bir şekilde sağlıklarına kavuşurlar ve sahalara dönerler. Galatasaray camiasına ve ailesine geçmiş olsun. Sporda bunlar var ama bunları da aşacağız. Geniş bir kadromuz var. Bu sakatlıklar keşke olmasaydı ama sporun içinde bunlar var. Aydın Galatasaray’ın sporcusu ve evladı. Galatasaray, yerli ve yabancı bütün futbolcularına çok değer veren bir camiadır” dedi.


İNAN: “AYDIN’A YARDIMCI OLMAK VE MORAL VERMEK İÇİN BURAYA GELDİK”Galatasaray'ın Kaptanı Selçuk İnan da, Aydın’a moral vermek için hep birlikte geldiklerini belirterek, “Gerçekten çok üzgünüz. Tabi futbolda böyle sakatlıklar var. Bunu hepimiz biliyoruz ancak iki tane üst üste yaşanması takım adına çok üzücü oldu. Takımda herkesin morali çok bozuk. Aydın’a yardımcı olmak için, moral vermek için buraya geldik. Buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah en yakın zamanda aramıza döner” diye konuştu.

YILMAZ: “İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA ARAMIZA GELİR”
Güzel bir kamp sürecinin ardından yaşanan sakatlıklarla birlikte her şeyin güzelliğinin gittiğini ifade eden Galatasaraylı yıldız futbolcu Burak Yılmaz ise, “Dün gerek maçtaki olaylar olsun, gerekse Bruma ve Aydın’ın sakatlanması olsun bizleri çok derinden etkiledi. Aydın bizim kardeşimiz. Hem futbolculuğu hem de kişiliği ile çok sevdiğimiz, çok saygı duyduğumuz birisi. Açıkçası sakatlanması bizi kahretti. Her zaman onun yanındayız. Hem kulüp olarak hem de futbolcular olarak çok üzgünüz. Aydın’a buradan acil şifalar diliyorum. İnşallah en yakın zamanda aramıza gelir. Tabi ki morali iyi değil ama ne olursa olsun ayakta durmaya çalışıyor. Hepimiz onun yanındayız” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER