Spor
  • 14.9.2013 03:23

Galatasaraylı futbolculardan maç yorumu

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Medical Park Antalyaspor maçında ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Emre Çolak, "Bugün elimizden gelen her şeyi yaptık. Sayısız gol pozisyonuna girdik ama atamadık. Yapacak bir şey yok" dedi.

Oyundan çıkarken taraftarların kendisine tepki gösterip göstermediğini anlayamadığını söyleyen Emre, "Tepki miydi, alkış mıydı, ben de anlayamadım. Bunun için ben de kendilerine alkışla teşekkür ettim. Performansımdan memnun değillerse bir sonraki maç bunu düzeltmeye çalışırım" diye konuştu.

Genç kaleci Eray İşcan ise maça iyi başladıklarını belirterek, "İyi oynadık, çok gol kaçırdık ama rakip bir defa kalemize geldi, o da gol oldu. Kazanamadığımız için üzgünüz" ifadesini kullandı.

Muslera'nın arkasında şans bulmasının çok zor olmasına rağmen her zaman hazır beklediğini vurgulayan Eray, "Muslera gibi bir kaleci olduğu sürece şans gelemeyeceğini biliyorum. Eksiklerim var ama bunları geliştirmek için çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:04

İLGİLİ HABERLER