Yaşam
  • 19.10.2005 07:41

'GAMZE ÖZÇELİK OLAYI'NDA GÖZALTINA ALINAN KİŞİ SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTACAK!..

Manken, sunucu Gamze Özçelik’le ilgili internet görüntüleri kapsamında sürdürülen soruşturmada önceki gün adliyeye sevk edilen 6 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından kırtasiyeci M.Ö. gözaltına alındı.

M.Ö’ün, ‘Görüntüleri bir arkadaşım mail olarak gönderdi’ demesi üzerine, ifadede adı geçen E.D. de sorguya alındı. Bir bilgisayar şirketinde çalışan E.D’nin bir ay önce işten ayrıldığı bildirildi. Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği’nde ifade veren E.D’nin de, görüntüleri başka bir arkadaşından mail olarak aldığını söylediği bildirildi.


Görüntülerin internete verildiği tarihten geriye doğru sanal takibin devam ettiği soruşturma kapsamında gözaltı sayısının da her geçen gün artacağı bildirildi. Zanlılar adliyeye sevk edildi. Yapılan araştırmada görüntülerin internette yayınlanmasından önce yataktaki kişinin Gamze Özçelik olup olmadığı konusunda geniş tartışmaların yaşandığı da belirlendi. Görüntülerin pek çok kişiye ‘Bak bakalım bu Gamze mi? Değil mi?’ sorusuyla birlikte atıldığı ortaya çıktı.

/Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER