Asayiş
  • 30.4.2007 20:51

GASP ETTİKLERİ İŞADAMINI ANADAN DOĞMA ORMANA ATTILAR

Eyüp'te bir iş adamını gasp edip çıplak fotoğraflarını çektikleri gerekçesiyle 3 kişi tutuklandı.
      Alınan bilgiye göre, İstanbul İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı ekiplerce 26 Nisan Perşembe günü devriye sırasında Eyüp ilçesine bağlı Kemerburgaz beldesinde ormanlık alanda C.K. adlı bir iş adamı çıplak olarak bulundu.
      Parasının gasp edildiği ve çıplak fotoğraflarının çekildiği belirlenen bu kişi, ilk beyanında, bir kadınla ormanlık alanda oturdukları sırada silahlı 2 kişinin yanlarına gelerek kendisini etkisiz hale getirdiğini, kafasına ve göğsüne silah dayayarak üzerindeki cep telefonu, 750 dolar ve bin 800 YTL'sini gasp ettiklerini söyledi.
      C.K, ''kendisini, bir daha ihaleye girmemesi için tehdit edip çırılçıplak soyduklarını, cep telefonu kamerasıyla çıplak fotoğraflarını çektiklerini ve bu sırada yanında bulunan kadının yola doğru kaçtığını, ardından kendisini gasp eden kişilerin de aynı yöne gittiklerini ve beyaz renkli bir araçla uzaklaştıklarını'' anlattı.
      İş adamının tarif ettiği kişilerin, C.K'nın ormanlık alanda bulunmasından yaklaşık beş dakika önce şüphe üzerine kimlik kontrolü yapılan şahıslar olduğunu tespit eden jandarma, kimlik ve adresleri belirledi.
      Yapılan eş zamanlı baskınlarda, zengin kişileri tuzağa düşürdüğü ileri sürülen Z.K. adlı kadın ile gaspa karıştıkları ileri sürülen C.K, K.S ve N.K. adlı kişiler gözaltına alındı.
      Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, mağdura ait paralar ile mağdurun çıplak fotoğraflarının bulunduğu cep telefonu ele geçirildi.
      İfadelerinin alınmasından sonra adli makamlara sevk edilen şüphelilerden C.K, K.S ve Z.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. N.K ise serbest bırakıldı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:38

İLGİLİ HABERLER