Medya
  • 28.7.2021 22:57

Gazeteci Elif Çakır türbanı çıkartıp aslına rücu etti

Davutoğlu'nun sözcüsü durumundaki Karar Gazetesi'nin türbanlı yazarı Elif Çakır, türbanı attı. Atmakla kalmadı türbansız halini gazetede yeni fotoğrafı yaptı ve Twitter'deki profilinine de açık fotoğrafını koydu.

Elif Çakır

Elif Çakır’dan sürpriz ‘başörtüsü’ kararı! Sosyal medyada gündem oldu! Karar yazarı Elif Çakır beklenmedik bir karara imza attı.

Karar yazarı Elif Çakır'ın haber sitesindeki yeni hali dikkat çekti. Çakır'ın başörtüsünü çıkardığı görüldü.

Karar gazetesinde yazan Elif Çakır (50), başörtüsünü çıkardı. YouTube’dan yayın yapan Karar TV’de de Yıldıray Oğur ile pazartesi, salı ve çarşamba günleri “bi’Karar ver” adlı programı da sürdüren Elif Çakır, medyada ilk kez başörtüsüz fotoğrafını paylaştı. Çakır’ın yeni fotoğrafı, sosyal medyada gündem oldu.



Mustafa Karaalioğlu yönetiminde yayın hayatına başlayan Karar gazetesinden önce Akşam, Taraf ve Star gazeteleri, Ülke TV ve Tempo dergisinde muhabirlik, yazarlık ve programcılık yapan Elif Çakır, Gezi Parkı direnişi sürecinde dönemin Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini olan Zehra Develioğlu’nun “Kabataş İskelesi’nin önünde belden yukarısı çıplak, elleri deri eldivenli, başları bandanalı onlarca erkek tarafından yerlerde sürüklendiği, üzerine idrar yapıldığı” iddiasını ortaya atmış, görüntüleri izlediğini iddia etmişti.

“Kabataş gelini” olarak da anılan Develioğlu’nun Haziran 2013’te öne sürdüğü iddiaları Star gazetesinde çalışırken haberleştiren Elif Çakır, daha sonra kamera görüntüleriyle yalanlanan bu iddialar nedeniyle ‘özür’ çağrılarına muhatap oldu.

İşte Karar gazetesinin internet sitesinde Elif Çakır'ın türbanlı haline dair fotoğraf karesi ve Karar gazetesinin paylaşımı...

Elif Çakır'ın Twitter hesabındaki profilini de değiştirdiği görüldü.

Muhafazakâr dünyada yetişen gazeteciler arasında yer alan ve halen ağırlıklı olarak AK Parti’ye muhalif çizgide bulunan muhafazakâr gazetecilerin çıkardığı Karar gazetesinde yazan Elif Çakır (50),  başörtüsünü çıkardı. YouTube’dan yayın yapan Karar TV’de de Yıldıray Oğur ile pazartesi, salı ve çarşamba günleri “bi’Karar ver” adlı programı da sürdüren Elif Çakır, medyada ilk kez başörtüsüz fotoğrafını paylaştı. Çakır’ın yeni fotoğrafı, sosyal medyada tartışma çıkardı.

Mustafa Karaalioğlu yönetiminde yayın hayatına başlayan Karar gazetesinden önce Akşam, Taraf ve Star gazeteleri, Ülke TV ve Tempo dergisinde muhabirlik, yazarlık ve programcılık yapan Elif Çakır, medyada AKP’ye muhalefet eden ve ‘liberal muhafazakâr’ olarak da nitelenen kesimdeki gazeteciler arasında yer alıyor. Çakır’ın, kamuoyuna yansıdığı olaylardan biri de, Gezi Parkı direnişi sürecinde dönemin Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini olan Zehra Develioğlu’nun “Kabataş İskelesi’nin önünde belden yukarısı çıplak, elleri deri eldivenli, başları bandanalı onlarca erkek tarafından yerlerde sürüklendiği, üzerine idrar yapıldığı” iddiaları vesilesiyle oldu. “Kabataş gelini” olarak da anılan Develioğlu’nun Haziran 2013’te öne sürdüğü iddiaları Star gazetesinde çalışırken haberleştiren Elif Çakır, daha sonra kamera görüntüleriyle yalanlanan bu iddialar nedeniyle ‘özür’ çağrılarına muhatap oldu.
 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.7.2021 22:17

İLGİLİ HABERLER