Medya
  • 24.9.2021 10:06

Gazeteci Nedim Şener'le CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç birbirine girdi

Gazeteci Nedim Şener'den CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a ağır cevap

Gazeteci Nedim Şener ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, HDP'yi muhatap almakla ilgili sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla birbirlerine yüklenirken Şener son paylaşımında CHP'li Özkoç'a kendi açıklamaları ile cevap verdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un sosyal medya hesabından yaptığı "Kürt sorununun çözüleceği tek meşru adres TBMM’dir. Meclisteki tüm partiler bu sorunun çözümü için muhattaptır. ÇOK NET! Biz hazırız ama AKP çok terleyeceği için er meydanından kaçmaya çalışıyor… " açıklamasıyla ilgili gazeteci Nedim Şener, kendi sosyal medya hesabından "Sorunun adı “PKK terörü” iken “PKK’nın sözcülüğünden başka özelliği olmayan HDP’yi muhatap” almak gibi; AKP’nin daha önceki hatasını tekrarlayıp farklı sonuç beklemek ya aptallık ya da HDP’lilerin oylarını almak için yapılan siyasi kurnazlıktır." açıklamasında bulundu.

Bu açıklama sonrasında Engin Özkoç, Nedim Şener'i hedef alarak " Sen haklı olabilirsin biz senin özgürlüğün için mücadele edip, bugün burada bunları yazabildiğin için aptal olabiliriz. Olsun biz yine mücadele ederiz..." şeklindeki paylaşımı üzerine Nedim Şener bu kez " Hayatınızda yaptığınız belki de en akıllıca şey, FETÖ’cülerin katlettiği Hrant Dink cinayetinde hakikati yazdığım için tutuklandığımda benim gibi masum birini savunmanızdı. PKK’nın sözcüsü Demirtaş’ı savunmak ve PKK’nın sözcüsü HDP’yi muhatap almak ise en büyük aptallığınızdır" ifadeleri ile cevap verdi.

Şener'in sözlerine bu kez "Haddini aşma hadsiz! CHP sana mı soracak ne yapacağını... Sen kimsin 100 yıllık partiye, kendi hayal dünyanda uydurduğun şeylerle aptal diyorsun. Şu sözlerinle bir gazeteci değil, bir görevli olduğunu kanıtladın..." ifadeleri ile tepki gösteren Engin Özkoç'a  Şener'in cevabı ise şöyle oldu "Aptallık şahsa münhasırdır, parti aptal olmaz. Partiye aptallığı yakıştıran aptaldır. Laf cambazlığı yapma haddini bil, yazdıklarımı düşün sadece tabii becerebilirsen" dedi ve ekledi "Ben FETÖ ile kesintisiz mücadele ederken, keşke siz partinizdeki  milletvekillerine kumpas kuran FETÖ’cülerle 2013 ve 2014’te yan yana gelme aptallığını yapmasaydınız. "dedi

Nedim Şener; CHP'li Engin Özkoç'la ilgili son paylaşımında Engin Özkoç'un  2010 yılında TBMM'nde "Barış Süreci" adı altında  yapılan kapalı oturumdaki konuşmalarla ilgili "Ben bu suçu işliyorum. Bu suçu vatanımı sevdiğim için işliyorum" diyerek HDP adına TBMM'nde konuşan grup başkan vekilinin yaptığı konuşmaya ilişkin gösterdiği tepkiyle ilgili görüntüleri yayımladı.

Güncellenme Tarihi : 24.9.2021 22:22

İLGİLİ HABERLER