Gündem
  • 21.11.2022 12:21

Gaziantep'in Karkamış ilçesine roketli saldırı.. ölüler ve yaralılar var

Terör örgütü YPG/PKK tarafından Gaziantep'in Karkamış ilçesine 4 roket atıldı. Roketler ilçe merkezindeki bir lise ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir TIR'a isabet etti. Gaziantep Valisi Davut Gül, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, 2 kişinin şehit olduğunu, 2'si ağır 6 kişinin yaralandığını ifade etti.

Son dakika haberi: Gaziantep'in Karkamış ilçesine yeni roket saldırısı yapıldı, bazıları meskun mahale düştü. Gaziantep Valisi, saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 2'si ağır 6 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 4 roket atıldı, yaralıların olduğu bölgeye ekipler sevk edildi.

Terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atılan 4 roket, ilçe merkezindeki bir lise ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir tıra isabet etti.

2 KİŞİ ŞEHİT OLDU, 2'Sİ AĞIR 6 KİŞİ YARALANDI

Gaziantep Valisi Davut Gül, terör örgütü YPG/PKK tarafından Karkamış'a düzenlenen alçak saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Terör örgütü tarafından Fırat'ın doğusundan Karkamış ilçe merkezine 5 adet havan/roket atılmıştır.Sivil yerleşim merkezlerine isabet eden saldırıda; 2 hemşehrimiz vefat etmiştir. 2'si ağır olmak üzere 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Ayrıntılı bilgi daha sonra paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.

DÜN KİLİS'E SALDIRI DÜZENLENDİ

Dün Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine PKK'lı teröristlerce roketatar saldırısı düzenlenmişti. Saldırıda biri komiser 6'sı polis olmak üzere 8 güvenlik personeli yaralanmıştı.

ANINDA KARŞILIK VERİLDİ

Terör örgütü YPG/PKK'nın alçak saldırısına misliyle karşılık verildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince terör mevzileri top atışlarıyla vuruluyor.

Güncellenme Tarihi : 21.11.2022 12:30

İLGİLİ HABERLER