Spor
  • 16.5.2021 22:26

Gedson Fernandes veda etti

Galatasaray'ın genç yıldızı Gedson Fernandes, dün akşamki Yeni Malatyaspor maçının hemen ardından Instagram hesabı üzerinden veda mesajı paylaştı. Galatasaray'ın bir sezon daha Gedson'u kiralamak istediği biliniyordu. Gedson'un sürpriz vedasının ardındaki gerçek ortaya çıktı. Güvenlik güçleriyle Gedson Fernandes'in kardeşi arasında yaşananları maç sonu öğrenen genç yıldız İstanbul'a veda etti.

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçından önce yaşananlar futbolcular arasında huzursuzluğa yol açtı! Son dakika bilgisine göre Galatasaray'ın genç yıldızı Gedson Fernandes, maç sonunda aldığı haberin ardından sarı kırmızılı camiaya veda etti. Maç biter bitmez yaşananları öğrenen Gedson Fernandes, sosyal medya hesabından taraftara veda etti. İşte Sabah Spor'un ulaştığı dikkat çeken bilgiler...

Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Önce Beşiktaş'ı sonra da Denizlispor'u mağlup eden Galatasaray, Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etse de bu skor şampiyonluğa yetmedi. Galatasaray eğer iki gol daha bulabilseydi genel averajda Beşiktaş'ın önüne geçerek şampiyonluğa ulaşacaktı. Beşiktaş, Göztepe deplasmanından galip dönünce 16. şampiyonluğuna ulaştı. Maç öncesinde yaşananları ise Sabah Spor ortaya çıkardı.

GEDSON FERNANDES'İN KARDEŞİ GÜVENLİK GÜÇLERİYLE TARTIŞTI!

Galatasaray Yönetimi'nin taraftar planı, alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde sekteye uğradı. Tribünlere 2 bin 900 adet sarı-kırmızılı bayrak hazırlandı ancak Türk Telekom Stadı'ndaki davetli sayısı bini geçmedi. Yüzlerce taraftar maça giremezken, futbolcu yakınları da zor anlar yaşadı. Hatta stada giriş sırasında çıkan arbedede güvenlik güçlerinin Gedson Fernandes'in kardeşiyle tartıştığı ortaya çıktı.

MAÇ BİTER BİTMEZ VEDA MESAJI PAYLAŞTI!

Maç bitince bu gelişmeden haberdar olan Gedson sarı-kırmızılı yönetimden kimseyle görüşme gereği duymadan veda mesajını paylaştı.

FALCAO'NUN EŞİ POLİSLE TARTIŞTI...

Gedson dışındaki oyuncuların yakınları da mağdur oldu. Falcao'nun eşi polisle tartışırken, Halil'in Hollanda'dan gelen akrabaları saatlerce kuyrukta bekledi.

Galatasaray, dün akşama istediği gibi başlayamadı. Adem Büyük'ün golüyle geriye düşen sarı kırmızılılar büyük bir şok yaşadı. İlk yarı 1-0 Yeni Malatyaspor lehine tamamlandı. İkinci yarıya Kerem, Mostafa ve Şener ile başlayan Galatasaray aradığı golleri buldu. Halil ve Babel'in golleriyle 2-1 öne geçen Galatasaray gol için bastırmaya devam ederken sahneye Ertaç Özbir çıktı.

 

Güncellenme Tarihi : 16.5.2021 22:28

İLGİLİ HABERLER