Asayiş
  • 30.9.2022 15:58

Genç kadına mezarlıkta öyle şeyler yaptılar ki!

Mersin Anamur'da 24 yaşındaki Rahime E. ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından öldüresiye darp edildi. Aracın bagajında 85 kilometre yol giden genç kız, beyzbol sopası ile dövüldükten sonra kafasından bıçaklandı, levye ile kolu kırıldı. Yoğun bakıma alınan Rahime E.'nin kardeşi Ayça S. sosyal medyadan o dehşet fotoğrafların paylaşıp yardım istedi.

Genç kadına mezarlıkta öyle şeyler yaptılar ki! Görenler polise ihbar etti!

Mersin'in Anamur ilçesinde geçtiğimiz Salı günü meydana geldiği öne sürülen olay kan dondurdu. 24 yaşındaki Rahime E. ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından kabusu yaşadı.

Genç kadına mezarlıkta öyle şeyler yaptılar ki! Görenler polise ihbar etti!

MEZARLIKTA KORKUNÇ OLAY
İddiaya göre erkek arkadaşı ve onun kuzeni ile buluşan Rahime E. ilk olarak bir deniz kenarına gidip sohbet ettiler. Burada bir kıskançlık krizi çıktı. İddiaya göre Rahime E. ayrılmak isteyince erkek arkadaşı H.S. sinir krizi geçirdi.

MEZARLIKTA BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜ

Rahime E.'yi aracın bagajına koyup babasının mezarına götürdü. Yolda giderken Rahime E'yi levye ile dövüp kolunu kırdı. Mezarlığa geldiğinde eline aldığı beyzbol sopası ile öldüresiye dövdü.Çaresiz kalan genç kızı evinin önüne getirdikleri iddia edilirken çevredekilerin ihbarı ile gelen ekipleri görünce de ortadan kayboldukları öne sürüldü.

Bir süre sonra gözaltına alınan iki cani tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 30.9.2022 16:15

İLGİLİ HABERLER