Spor
  • 21.12.2006 14:43

GENÇLERBİRLİĞİ TÜRKİYE KUPASI'NA GÖZ KOYDU!..

ANKARA - Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı 3-0 yenerek dikkat çeken Gençlerbirliği, gözünü kupa şampiyonluğuna dikti.


Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Beşiktaş'ı mağlup ederek guruptan çıkma şanslarını son maça taşıdıkları için mutlu olduklarına belirtti. Akyüz, hedeflerinin sezon sonunda Avrupa Kupaları'na katılmak olduğunu ifade ederek, bunun en kestirme yolunun Türkiye Kupası'nı kazanmaktan geçtiğini söyledi.


Beşiktaş karşısında üstün bir oyunla galip geldiklerini belirten Akyüz, şöyle konuştu: "Beşiktaş ile oynadığımız kupa maçında rakibimizi farklı bir skorla yendiğimiz için mutlu olduk. Gençlerbirliği olarak hedefimiz Avrupa Kupaları'nda Türkiye'yi temsil etmektir. Bunun için Fortis Türkiye Kupası'nda başarılı olmak istiyoruz.

Avrupa kupalarına katılmanın en kestirme yolu Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğuna inanıyoruz. Kupada çeyrek final vizesini Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maçta alacağımıza inanıyoruz."


Akyüz, takıma yeni transferlerin katılmasıyla ligin ikinci yarısında hem lig hem de kupada fırtına gibi esecek bir takımı sporseverlere izlettireceklerini sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:24

İLGİLİ HABERLER