BAYRAM AKKAYA
ANKARA - Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren geçen yılın flaş takımı Gençlerbirliği'ni ishal salgını vurdu.
Futbolcularla birlikte teknik heyeti de vuran ishal salgını, kırmızı-siyahlılar'ın çalışmalarına engel oluyor.
Yaklaşık 3 gündür ishal nedeniyle antrenmanlara katılamayan kaptan Ümit'ten sonra Denizlispor'dan transfer edilen Ali Tandoğan, menajer Cem Onuk ve yardımcı antrenör Mesut Bakkal da ishale yakalandı. Kırmızı-siyahlı yıldız futbolcu Ali Tandoğan'ın tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.
İshalle başı dertte olan kırmızı-siyahlılar'da bir kötü haber de Galatasaray'dan transfer olan Kerem'den geldi. Kerem'in burnundan ameliyat olduğu ve bir süre antrenmanlara katılamayacağı kaydedildi.
İngiltere'den transfer edilen Bülent Akın da, kasığındaki sorun nedeniyle çalışmalara katılamayacağı öğrenildi.
Öte yandan, Cuma günü Ankara'ya gelen ve anlaşma sağlanan Skoko ile kulübü Genk arasında ufak sorunlar ortaya çıktı. Eşinin de olur vermesinden sonra imza atmaya hazırlanan Skoko'nun, Belçika'ya gidip ufak pürüzleri gidereceği ve hafta içinde imza atacağı belirtildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 20:15