Spor
  • 9.2.2006 15:58

GERETS TARAFTARI YARDIMA ÇAĞIRDI

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets basın toplantısı düzenledi. Gerets futbolcuların hayal kırıklığı içinde olduğunu belirterek taraftarlardan yardım çağrısında bulundu.
     
     Gerets toplantıda şunları söyledi:
     
     "Yüz ifadelerini tarttığımda toplu antreman yapmamızın doğru olmadığına kanaat verdim. Futbolcuların haklı olduğunu düşünüyorum. Ne yönetimin ne de futbolcuların taarfındayım. Kulüp çalışanılarının iyi niyetine rağmen hayal kırıklığı çok büyük. Yarın bu programı uygulayacağımı tahmin ediyorum.
     
     BÖYLE BİR ŞEY YAŞAMADIM
     
     15 yıllık kariyerimde böyle bir şey yaşamadım. Tüm bunlara karşın karşın Galatasaray'da çok gururluyum. Çocuklar da hayal kırıklığını ifade etmek istiyorlar. Bence gerçekten işini hakkıyla aylar boyu yapan insanlara karşı antrenör olarak ne diyeceğimi bilemezdim.
     
     Benden taarftara şu mesajı iletmemi istediler. Taraftarlar rahat olsunlar aklımızdaki düşünceleri atıp üç puan için sahaya çıkacağız.
     
     Kendi adıma iyi niyetimiz çalışma azmimiz ekonomik sıkıntılar yüzünden hiç bir zaman yıpranmayacak.
     
     Yardım çağrısında bulunuyorum. Önemli işlere imza atmış kulüp. Belçika'da bile yüzbinlerce seveni olan kulüp. Çıkar yol bulmak zorundayız. Gitmek gibi bir fikrim yok." Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:03

İLGİLİ HABERLER