Gündem
  • 7.2.2023 12:18

Göçük altındaki insanları arayıp dalga geçen alçak yakalandı

Siyasette tehdit ve şantajın hangi yapıların dili ve üslubu olduğu herkesin malumudur. Esas acı olan ise boşlukta cüssesi kadar yer kaplamaktan başka hiçbir varlık kıymeti olmayan birinin, Türk Milleti'nin hayatında bu kadar siyasi mevki işgal edip yıllarca insan zannedilmesidir.

Depremzedelerle dalga geçen 'Phiec' takma adlı gerçek ismi Selman ALTUNBAŞ adlı şahıs az önce polisler tarafından evinden alındı. Şahıs şuan ailesiyle birlikte emniyet müdürlüğünde ifade veriyor.

Deprem genelde AK Parti'ye oy veren insanların olduğu yerde olmuş,Cumhur İttifakının oyları baya azalacak.

Bence hiçkimseye yardım etmeyin,deprem vergilerini çalan Reisiniz şimdi sizi kurtarsın.

Göçük altındakileri arayıp dalga geçmişlerdi… Gözaltına alındılar

Depremin ardından “Discord” üzerinden enkaz altındaki insanları arayan ve yardım getiriyormuş gibi yaparak dalga geçen üç kişi gözaltına alındı.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından sosyal medyada yayınlanan provokatif paylaşımlarla ilgili operasyon düzenlendi. "Discord" üzerinden yayın açarak enkaz altında kalan insanları arayan ve yardım getiriyormuş gibi yaparak dalga geçen, hatta küfürler eden üç kişi yakalanarak gözaltına alındı. Tekirdağ Çorlu'da gözaltına alınan ve Mustafa Kemal Atatürk'e küfür ettiği videosu da ortaya çıkan Selman Altunbaş isimli kişiye sosyal medya üzerinden tepki yağdı. Kimlikleri tespit edilen iki kişinin daha arandığı ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 8.2.2023 01:50

İLGİLİ HABERLER